reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Ja wyraźnie widziałam jak załączenie "pulsowało", krew płynęła.
Serducha nie było

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
1509099221-e399e98845e0fe9a-aaaaaa.jpeg

Tutaj dokładnie było widac jak krew pulsuje.. tak... ciężko mi opisac;p ale lekarz powiedział wyraźnie że na serducho za wcześnie

reklama
No ale na etapie pierwszych tygodni każda z nas widzi tylko tętno ale nazywa to serduszkiem :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Z tego co mówił lekarz ok 6 już jest serce i słychać je wyraźnie.
U mnie nic nie było słychać i serca też nie było - tak powiedział lekarz.:p
No nie wiem kiedy i co widziały inne, Które mówią że już widziały serce bo to moja pierwsza ciąża

Laski a czy w tych rozmowach to nie pomyliłyśmy pierwszego tętna (są opinie że nie poeinno się go słuchać ) od bicia serca. Aga u Ciebie tętno bylo chyba? Może coś pomylilam

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Na monitorze widać pulsowanie kropki i to właśnie jest serduszko. Niektórzy nie słuchają serduszka do 8tc żeby nie szkodzić zarodkowi( jakieś badania ponoć są) ale można zobaczyc jakie ma tętno za pomocą motion mode [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

A te ktore byly juz u lekarza,macie założona kartę ciąży? [emoji6]

U mnie zaczyna lać. Mała śpi wiec i ja leżę i odpoczywam [emoji39] Jutro cos porobie,brzuch mnie.czasem pobolewa. Moze to od tego.ze czasem musze ponosic moja malutką.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

To też moja pierwsza ciąża ale u mnie było już serducho 9t3d wcześniej jak byłam to był pusty pęcherzyk

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry