reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Współczuję wam dziewczyny ...Ja co prawda budzę się ze 4 razy bo mnie suszy ale od 4 mogłabym już spać do tej 9 tylko dziś do pracy [emoji20] i tak wstałam godzinę później niż powinnam...

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

Ja poczytałam sobie teraz, póki maluch śpi. Doszłam do wniosku, że do ginekologa pójdę za 2 tyg jak będzie szansa usłyszeć serce. Stwierdziłam, że wcześniej nie ma sensu.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam kłopoty ze snem chociaż to też.zależy od nocy. Teraz pracuje na nocki i ciężko mi się śpi w dzień chociaż zwykle nie miałam z tym problemów. Wczoraj mało spałam i źle wiec przed pracą wypilam pierwszy raz od bardzo dawna kawę i nie wiem czy ta kawa na mnie tak działa czy stres przed dzisiejsza wizyta u lekarza. A może jedno i drugie, najszybciej. Do lekarza nie mam umówione konkretnej godziny tylko mam się zjawić między 9 a 15 ale z tego wszystko ze nie chce mi się spać to postanowiłam ze nie będę się kładła i pójdę na 9 żeby być mam nadzieję szybciej spokojniejsza :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam kłopoty ze snem chociaż to też.zależy od nocy. Teraz pracuje na nocki i ciężko mi się śpi w dzień chociaż zwykle nie miałam z tym problemów. Wczoraj mało spałam i źle wiec przed pracą wypilam pierwszy raz od bardzo dawna kawę i nie wiem czy ta kawa na mnie tak działa czy stres przed dzisiejsza wizyta u lekarza. A może jedno i drugie, najszybciej. Do lekarza nie mam umówione konkretnej godziny tylko mam się zjawić między 9 a 15 ale z tego wszystko ze nie chce mi się spać to postanowiłam ze nie będę się kładła i pójdę na 9 żeby być mam nadzieję szybciej spokojniejsza :-)

Daj znać jak po wizycie [emoji6]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny.
Kciuki za wszystkie wizyty.

Niedawno była rozmowa o wózkach, my mamy po córce, kt dostała po kuzynach ale szwagierka się o niego upomniała bo jej siostra jest w ciąży, termin ma na kwiecień. Więc powiedziałam że nie ma sprawy dam jej go... Ona z gadka wysoczyła że jak my go będziemy potrzebować to nam go dają.. Powiedziałam że może być tak, że siostra będzie go jeszcze potrzebować a my już, ale ona nie załapała bo jest jaka jest... Ale mam gdzieś stary 7 letni wózek, odkupie jakiś fajny, kt będę,od wygodniejszy, bo tamten ma pompowanie koła ale nie są skrętne.. Siostra szwagierki zarabia tyle co ja i mąż razem, plus jej mąż więcej od niej, ale niech mają stary wózek, a my sobie kupimy, stać nas...

Ostatnio miałam okazję jechać wózkiem koleżanki adamex barletta i jest bardzo fajny, super skrętne koła, porządna, stabilna rama...Super!
My spacerówce mamy z bebetto, ale jest średniej jakości, jeśli chodzi o wykonanie.

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny.
Kciuki za wszystkie wizyty.

Niedawno była rozmowa o wózkach, my mamy po córce, kt dostała po kuzynach ale szwagierka się o niego upomniała bo jej siostra jest w ciąży, termin ma na kwiecień. Więc powiedziałam że nie ma sprawy dam jej go... Ona z gadka wysoczyła że jak my go będziemy potrzebować to nam go dają.. Powiedziałam że może być tak, że siostra będzie go jeszcze potrzebować a my już, ale ona nie załapała bo jest jaka jest... Ale mam gdzieś stary 7 letni wózek, odkupie jakiś fajny, kt będę,od wygodniejszy, bo tamten ma pompowanie koła ale nie są skrętne.. Siostra szwagierki zarabia tyle co ja i mąż razem, plus jej mąż więcej od niej, ale niech mają stary wózek, a my sobie kupimy, stać nas...

Ostatnio miałam okazję jechać wózkiem koleżanki adamex barletta i jest bardzo fajny, super skrętne koła, porządna, stabilna rama...Super!
My spacerówce mamy z bebetto, ale jest średniej jakości, jeśli chodzi o wykonanie.

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mam bebetto ,dokladnie rainbow i taki sobie. No ale mam nadzieje ze jeszcze da rade hehe.
A jak podoba Ci sie ten Adamex to poszukaj na olx albo allegro. Sa uzywane w dobrym stanir i nie trzeba wydawac tyle kasy bo gondola to w sumie tylko na kilka miesięcy

Widziałam te adamex i wyglądają fajnie i solidnie. Zastanawiam się nad tą firmą lub bebetto ale nie pamiętam jaki model, znajomi mają dwa w jednym i super mi się go prowadzilo a ja myślę o takim samy tylko 3w1 :-)

Jestem 6 w kolejce ale się stresuje ze szok :-)

reklama
Widziałam te adamex i wyglądają fajnie i solidnie. Zastanawiam się nad tą firmą lub bebetto ale nie pamiętam jaki model, znajomi mają dwa w jednym i super mi się go prowadzilo a ja myślę o takim samy tylko 3w1 :-)

Jestem 6 w kolejce ale się stresuje ze szok :-)

Będzie dobrze [emoji6]

Do góry