reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

To ja z innych niż Wy - jak bym mogła (a nie mogę bo praca) to bym spała 20h/d! I nie przesadzam - byłabym w stanie ;) Pęcherz też jakby wielki bo w dzień chodzę częściej, ale w nocy potrzeba snu przeważa potrzebę sikania i przesypiam calutką noc :D

Mecenasowa - powodzenia!

Aha, co do wózka to ja miałam Maxi Cosi i tym razem też taki kupię - oczywiście (jak i wtedy) używany, bo nie widzę celowości kupowania nowego :)

reklama
Dzien dobry:-)dzis mala byc wizyta pierwsza ale ze wzgledu na niedyspozycje lekarza bedzie W poniedzialek :':)-( kaszel jakis mnie meczy I boli gardlo... Mdlosci nie odpuszczaja... Codziennie od Rana.. Wsumie najlepiej sie czuje na wieczor ale W nocy zle spie... :-(

Dziewczyny czy do zaświadczenia lekarskiego o ciąży jest potrzebny nip pracodawcy? Tak sobie teraz o tym pomyślałam a ja go nie mam przy sobie

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy do zaświadczenia lekarskiego o ciąży jest potrzebny nip pracodawcy? Tak sobie teraz o tym pomyślałam a ja go nie mam przy sobie

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Do l4 potrzebny jest nip.
Zobacz na umowie pod pieczątką, powinien być.
Ja śpię dużo, przed ciąża też raczej długo spałam więc to norma :)
Śpię od 20 do 10 rano, bez pobudek na siku (w pracy się nauczyłam niestety sikac 3 razy dziennie- jak wstaje, po powrocie z pracy do domu i przed snem) ;/
O 10 śniadanie i tak o 14 znowu drzemka do 17, 18. Mąż wraca, jemy obiad i spać znów o 20 [emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez mam bebetto ,dokladnie rainbow i taki sobie. No ale mam nadzieje ze jeszcze da rade hehe.
A jak podoba Ci sie ten Adamex to poszukaj na olx albo allegro. Sa uzywane w dobrym stanir i nie trzeba wydawac tyle kasy bo gondola to w sumie tylko na kilka miesięcy

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
My też mamy spacerówkę bebetto rainbow...
A ten adamex faktycznie solidny jest, no i prawdopodobnie ta koleżanka koło wiosny będzie go sprzedawać :)

Co do spania to ja też się budzę ok 6-7 a mogłabym pospać do 9 jak młoda...

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Do l4 potrzebny jest nip.
Zobacz na umowie pod pieczątką, powinien być.
Ja śpię dużo, przed ciąża też raczej długo spałam więc to norma :)
Śpię od 20 do 10 rano, bez pobudek na siku (w pracy się nauczyłam niestety sikac 3 razy dziennie- jak wstaje, po powrocie z pracy do domu i przed snem) ;/
O 10 śniadanie i tak o 14 znowu drzemka do 17, 18. Mąż wraca, jemy obiad i spać znów o 20 [emoji23]

Mam to samo....mogłabym non stop. Zmieniam tylko pozycje i idę na siku, no i jak mnie zemdli to lecę coś zjeść. Poza tym to dziwne, mdli mnie codziennie rano do momentu aż coś zjem, najgorzej wmusić coś jak nic sie nie chce :(

Mam to samo....mogłabym non stop. Zmieniam tylko pozycje i idę na siku, no i jak mnie zemdli to lecę coś zjeść. Poza tym to dziwne, mdli mnie codziennie rano do momentu aż coś zjem, najgorzej wmusić coś jak nic sie nie chce :(
To ja bym jadła cały czas [emoji7]
Tak więc... W sumie.. Nic się nie zmieniło

reklama
Do góry