reklama
matyjka13
Zaangażowana w BB
To tak jak ja 30.06/01.07 ale myślę, że będzie czerwiec.Koniec czerwca poczatek lipca
AgaRS90
Fanka BB :)
Kurde a mnie 2tygprzed ciąża jak byłam u stomatologa to kazał przyjść na kamień i nie zdążyłam... Mam teraz w ciąży iść bo zrobić ? Czy to się robi bez znieczulenia? Bo ja ZAWSZE mam znieczulenie i u mnie dentysta to taki stres że hej :/ [emoji32]Podobno stomatolog jest obowiązkowy, szczególnie pilnowanie kamienia nazębnego który można przekazać dziecku!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
AgaRS90
A tak w ogóle byłam dzisiaj na mieście po leki i zobaczcie co u nas na rynku otwarli [emoji7] paczkarnie [emoji7][emoji7][emoji7] usrałam na paczki 3 dychy
Róża, rafaello, czerwona porzeczka, jagoda, wiśnia, tiramisu, malina, truskawka i czekolada ludzie patrzyli na mnie jak na wariatke [emoji28]
Kocham paaaaaaaczki [emoji7]
Róża, rafaello, czerwona porzeczka, jagoda, wiśnia, tiramisu, malina, truskawka i czekolada ludzie patrzyli na mnie jak na wariatke [emoji28]
aniaopapon
Ja podno koniec czerwca a nawet poczatek lipca. Ostatnia miesiaczka 21 wrzesnia. A Ty?Jest ktos kto ma termin na koniec czerwca?
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom
Just&yna
Boże też bym chciała [emoji7]A tak w ogóle byłam dzisiaj na mieście po leki i zobaczcie co u nas na rynku otwarli [emoji7] paczkarnie [emoji7][emoji7][emoji7] usrałam na paczki 3 dychy
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
Just&yna
Z tego co wiem to bez znieczulenia...Też się muszę wyprać ...od pół roku to robię...Kurde a mnie 2tygprzed ciąża jak byłam u stomatologa to kazał przyjść na kamień i nie zdążyłam... Mam teraz w ciąży iść bo zrobić ? Czy to się robi bez znieczulenia? Bo ja ZAWSZE mam znieczulenie i u mnie dentysta to taki stres że hej :/ [emoji32]
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
matyjka13
Zaangażowana w BB
A kiedy miałaś ostatnią miesiączkę?Zapisałaś się już do lekarza?Tez tak mysle
reklama
matyjka13
Zaangażowana w BB
ja tez 21.09 cykle 31 dniJa podno koniec czerwca a nawet poczatek lipca. Ostatnia miesiaczka 21 wrzesnia. A Ty?
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: