reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Lekarza wczoraj wypisal mi badania które mam zrobić t.j. morfologia, grupa krwi,mocz,na kile,na toksoplazmoze,cukier i coś z wątroba...tsh i resztę tarczycowych zleca mi endokrynolog...
7.11 idę pierwszy raz na NFZ i wtedy zleci mi te badania na fundusz(nie wiem czy wszystkie) i pewnie zrobi to badanie przeziernosci karku. I powtórzę je tydzień później u prywatnego...muszę w końcu zapytać go o kartę ciąży bo nic takiego nie miałam zakładanego taka podekscytowana byłam tym, że widziałam maleństwo.
Dziewczyny mam pytanie o badania prenatalne robicie czy nie ? Ja mam 33 lata i się zastanawiam ...ile takie badania kosztują?

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny
Moj termin na poród wychodzi na 28 czerwca.
Byłam u lekarza w zeszłym tygodniu i niestety nic nie było widać. Nastepny termin mam na 1 listopada i mam nadzieję ze wtedy uda sie coś zobaczyć.
Mdłości żadnych nie mam, tylko strasznie bolą mnie piersi i czasami podbrzusze.
Jedyne czego sie teraz obawiam, to tego że mam prace na 4 zmiany i do tego mega stresującą.
Nic sie nie martw ja bylam u lekarza w piatek i tez jeszcze nic nie widac[emoji6] nastepna wizyte mam 9. Robilas bete moze? Ja juz 2 razy i jutro ide 3 raz

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

A jakie badania miałaś zlecone ...porownam z tymi co mi kazał zrobić

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie było.moze ze 20 różnych badań z tego co pamiętam to mocz, cukier, tsh, hiv, oznaczenie grupy krwi, progesteron chyba i wiele.innych ale nie pamiętam

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Prawdopodobnie ja mam coś takiego. I mnie przypomina serek. I strasznie mnie to denerwuje.

Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mam taka wydzieline, lekarz w piatek mowil ze to normalne i w czasie ciąży moze tak byc :)

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jade zaraz powtórzyć betę. W poniedziałek była na poziomie 1028. [emoji6]
Wy też wstajecie tak rano ? Ja wieczorem usypiam na stojaco a juz o 5 budze sie wyspana

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Wy też wstajecie tak rano ? Ja wieczorem usypiam na stojaco a juz o 5 budze sie wyspana

Ja wstaję tak rano bo muszę, ale nie spałam prawie całą noc. Moja młodsza córcia jest przeziębiona, spała ze mną, kasłała, wołała pić. W pracy też nie odpocznę.

reklama

Dobrze, ze nie jestem sama [emoji12] ciemno wszedZie, cicho a ja juz wyspana i najedzona bo nudności od rana wiec herbatnikami zagryzam [emoji23]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Do góry