promyczek_81
Fanka BB :)
Hahaha biedni są ale ja mówię że to nie ja tylko dzidziuś
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamy na kogo zwalić [emoji16]Hahaha biedni są ale ja mówię że to nie ja tylko dzidziuś
Hmmm wiec moze lepiej paracetamol? Na noc sie wygrzeje Maz zakupil olejek kanforowy. Ale w ciagu dnia ciezko bo rano do przedszkola, popoludniu tez, a to robotnicy wchodza wychodza... Ehhh
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom
A jakie badania miałaś zlecone ...porownam z tymi co mi kazał zrobićJa robiłam wczoraj rano, jutro mam odebrać wyniki. Za wszystkie zlecone badania musiałam.zapłacić 340zł bo robiłam prywatnie i we czwartek też ma wizytę. Mam nadzieję że zrobi mi usg zobaczy czy nie powstał żaden krwiak przez prace bo musiałam dźwigać i założy kartę ciąży, to będzie już 9t1d
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej witaj [emoji6] ja mam 26 .06 to blisko. Ja dopiero za 1.5 tyg pójdę do gin. Robiłaś bete?Hej dziewczyny
Moj termin na poród wychodzi na 28 czerwca.
Byłam u lekarza w zeszłym tygodniu i niestety nic nie było widać. Nastepny termin mam na 1 listopada i mam nadzieję ze wtedy uda sie coś zobaczyć.
Mdłości żadnych nie mam, tylko strasznie bolą mnie piersi i czasami podbrzusze.
Jedyne czego sie teraz obawiam, to tego że mam prace na 4 zmiany i do tego mega stresującą.