Mecenasowa27
Fanka BB :)
No to i ja mam właśnie taki śluz.
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Betę możesz zrobić i bez skierowania ale niestety trzeba zapłacić.Dziękuję za odpowiedzi, uspokoiły mnie nieco
Co do śluzu to lekarz orzekł, że mam grzybicę i przepisał antybiotyk - nystatynę, którą jeszcze biorę (10 dni). A śluz u mnie biały, raczej rzadki ale bez wkładek się nie obejdzie.
W przyszły wtorek planuję iść na pierwsze badania krwi, to może od siebie poproszę jeszcze o tą betę, bo na tym skierowaniu to lekarz wypisał mi tylko mocz, morfologię, grupę krwi, toksoplazmozę, glukozę i coś jeszcze ale nie mogę rozczytać.
Wątpię że uda Ci się znaleźć w Enel dobrego lekarza. Ja mam tej przychodni serdecznie dość po latach.To moja druga ciąża, ale za Chiny nie wiem co to jest Beta[emoji23]
Ja będę chodzić prywatnie. Tylko nie mogę się zdecydować czy do swojej poprzedniej lekarki (była super, ale ciężko z dojazdem) czy w Enelmedzie (nie musiałabym placic). Chyba zrobię tak, że jeśli w Enel znajdę dobrego lekarza, to zostanę.
Ja tak będę robić badania zlecone przez lekarza. Nie znam się na tym więc i tak nie miałoby to sensu.
Jeśli chodzi o objawy, to u mnie są to tylko i wyłącznie bóle podbrzusza. Tak samo miałam poprzednio. Zgaga, wzdęcia pojawiły mi się dopiero pod koniec 2 trymestru.
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom