reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Witam wszystkie przyszle mamusie i gratulacje!! Mam na imie Ania 27lat , mam 6letniego synka , meza, 3 psy i 1 kota. Od 3 lat staramy sie z mezem o 2 dziecko... Az tutaj dzisiaj test ciazowy ...2 kreseczki chodz 2 bardzo blada... Polecialam na test beta...wynik 276.51 Pani w labolatorium mowi ze ciaza okolo 5 tydzien... Jestesmy w 7 niebie!!! Pierwsze usg bedzie w poniedzialek.

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje! U mnie beta w wtorek była 400, idę na usg w czwartek, mam nadzieję że będzie już serduszko [emoji173] Ty dzisiaj miałaś te betę 276? To daj znać czy coś było na usg [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja z pierwszym synkiem tez odrazu szlam na usg...4 tydzien to byl...Malenka kropeleczka ale sama wizyta bardzo mnie uspokoila... Wiec i tym razem ide odrazu dla wlasnego lepszego samopoczucia... Mam nerwice lekowa wiec same rozumiecie[emoji6] A co do bety jesli wynik mam 276.51 a norma 4-5 tydzien to 1500-2300 to oznacza ze moj wynik jest 2765 czyli troszke wyzszy? Ehh jakas malo kumata jestem...

Kochana masz 200 a nie 2000 więc jest ok.
Ja w wt (4t5d) miałam 406.07
Więc Twoje 276 to pewnie też srodek/ koniec 4 tygodnia

Kochana masz 200 a nie 2000 więc jest ok.
Ja w wt (4t5d) miałam 406.07
Więc Twoje 276 to pewnie też srodek/ koniec 4 tygodnia
1508529777-392f687a3ae872c0-aaaaaa.jpeg
o takie normy mam[emoji6]

Gratulacje! U mnie beta w wtorek była 400, idę na usg w czwartek, mam nadzieję że będzie już serduszko [emoji173] Ty dzisiaj miałaś te betę 276? To daj znać czy coś było na usg [emoji173]

Tak dzisiaj mialam... I dzisiaj mialam dostac okres

reklama
21 wrzesnia ostatni okres mialam... Dzis powinnam dostac kolejny... Testy 2 pozytywne chodz kreseczki bardzo jasne...
1508530410-98a23229ea18e67b-aaaaaa.jpeg

Kreseczki raczej wyraźne! Ja miałam jaśniejsze:)
To beta jest ok ja miałam okres 14 września czyli tydzień przed Tobą !
Beta dobra jak chcesz to zrób druga pi 48lub 72h , zobaczysz przyrost i będziesz spokojna:)
Gratuluję:*

Do góry