reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Aj oszaleje.... Jutro usg a ja sie boje ze cos jest nie tak. Mdlilo przestało. Piersi powiekszone masa pryszczy i czasami zachcianki ;( chyba nocy nie przespie

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie
jestem w ciazy aktualnie biochemicznej :) dodatnia beta z wtorku (24dzien cyklu) 9,1 ;
dodatni test z moczu z dzisiaj.
Dzis dzień miesiączki, ktora sie nie pojawila.
Wiec wszystko wskazuje ze jednak jestem w ciazy
Pewnie byłabym ostatnia czerwcowka :) chyba ze dołączą jeszcze inne ( moj termin wg OM na 30 czerwca)
Mam 3,5 letnia córkę :)

Dziewczyny a ja się martwię, miałam dzisiaj dość stresujące dzień długa podróż i wieczorem przy podviernaiu zauważyłam że śluz jest lekko brązowy, bardzo się martwię tym bardziej że jestem daleko od domu i nie mam możliwości iść do swojej lekarza, jestem w 6 tygodniu i 2 dniu, badanie usg miałam 48 godzin temu, myślicie że to stres? Normalnie zaraz oszaleje :(

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a ja się martwię, miałam dzisiaj dość stresujące dzień długa podróż i wieczorem przy podviernaiu zauważyłam że śluz jest lekko brązowy, bardzo się martwię tym bardziej że jestem daleko od domu i nie mam możliwości iść do swojej lekarza, jestem w 6 tygodniu i 2 dniu, badanie usg miałam 48 godzin temu, myślicie że to stres? Normalnie zaraz oszaleje :(

Wypij melise wez kapiel i posłuchaj muzyki i obserwuj co sie dzieje. W razie krwawienia pogotowie. Ale oni dadza ci na pod tyrzymanie i wysla do domu leżeć. Oddychaj głęboko i poloz sie

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Nic na razie nie poradzisz.
Byc moze to jeszcze slady krwi po implantacji zarodka, albo wcale nie krew. Mozna gdybac
Poza ewentualna luteina lekarz i tak by nic nie zrobil. Musisz sie uspokoic bo stres tu nie pomaga.

reklama
Do góry