reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Witam wszystkie przyszle mamusie i gratulacje!! Mam na imie Ania 27lat , mam 6letniego synka , meza, 3 psy i 1 kota. Od 3 lat staramy sie z mezem o 2 dziecko... Az tutaj dzisiaj test ciazowy ...2 kreseczki chodz 2 bardzo blada... Polecialam na test beta...wynik 276.51 Pani w labolatorium mowi ze ciaza okolo 5 tydzien... Jestesmy w 7 niebie!!! Pierwsze usg bedzie w poniedzialek.

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A, jeszcze jedno - dopisuję się do klubu ze złym samopoczuciem dziś - brzuch mnie boli, jest mi MEGA niedobrze i usypiam dosłownie na stojąco :( Wysłałam więc moje chłopaki na basen a sama kiszę się w łóżku ;)
Wspolczuje... U mnie tez bol brzucha jak na okres

Witam wszystkie przyszle mamusie i gratulacje!! Mam na imie Ania 27lat , mam 6letniego synka , meza, 3 psy i 1 kota. Od 3 lat staramy sie z mezem o 2 dziecko... Az tutaj dzisiaj test ciazowy ...2 kreseczki chodz 2 bardzo blada... Polecialam na test beta...wynik 276.51 Pani w labolatorium mowi ze ciaza okolo 5 tydzien... Jestesmy w 7 niebie!!! Pierwsze usg bedzie w poniedzialek.

Witamy!!
I wielkie gratulacje!!
Uwielbiam takie duże rodziny jak Twoja ;) ( mowię o zwierzakach :) które tez z racji zawodu sa mo wyjątkowo bliskie ;))
Trzymamy kciuki za Dzieciątko!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Super gratulacje :-) A nie za szybko jeszcze na usg? W tak wczesnej ciąży jeszcze.Lekarz może nic nie zobaczyć

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem swiezutka w tych sprawach jesteśmy i też słyszałam że jak beta przekracza 1500 to widać już na usg :-) ale nie wiem ile w tym.prawdy. Ja byłam w 6+2 :-) A dziś już 8+2 jak ten czas leci :-) oczywiście koleżance broń Boże nie zabraniam ani nie odradzam iść na usg bo to każdej indywidualny wybór i trzymam kciuk by wizyta przebiegła pomyślnie :-) no i fajnie że tak.szybko udało się zapisać na badanie :-)

Ja już w łóżku ale oczywiście chcę mi się spać i zasnąć nie mogę :(

A jaki jest Twoj zawod? Nasza gromadka przyjechala z nami z Anglii...wiec w moim miescie czasami spogladaja na Nas "dziwnie" hihi

Nie wiem swiezutka w tych sprawach jesteśmy i też słyszałam że jak beta przekracza 1500 to widać już na usg :-) ale nie wiem ile w tym.prawdy. Ja byłam w 6+2 :-) A dziś już 8+2 jak ten czas leci :-) oczywiście koleżance broń Boże nie zabraniam ani nie odradzam iść na usg bo to każdej indywidualny wybór i trzymam kciuk by wizyta przebiegła pomyślnie :-) no i fajnie że tak.szybko udało się zapisać na badanie :-)

Ja już w łóżku ale oczywiście chcę mi się spać i zasnąć nie mogę :(

Ja z pierwszym synkiem tez odrazu szlam na usg...4 tydzien to byl...Malenka kropeleczka ale sama wizyta bardzo mnie uspokoila... Wiec i tym razem ide odrazu dla wlasnego lepszego samopoczucia... Mam nerwice lekowa wiec same rozumiecie[emoji6] A co do bety jesli wynik mam 276.51 a norma 4-5 tydzien to 1500-2300 to oznacza ze moj wynik jest 2765 czyli troszke wyzszy? Ehh jakas malo kumata jestem...

reklama
Do góry