reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Heheh u mnie będzie to samo

Moja mamuśka zaraz powie , ze chyba na głowę upadłam ....dlatego jescze nie mowie bo soe denerwować nie chce.

Teściowa szczęśliwa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
u nas pewnie będzie to samo i wszyscy będą myśleć że to wpadka.z tym że my akurat się tym kompletnie nie przejmujemy. już dawno minęły czasy kiedy uzaleznialam swoje decyzje od opinie innych.18 lat skończyłam daaaawnoooo temu [emoji12]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

strasznie się czyta takie opowieści. dla mnie to nie pojęte czemu najbliżsi sobie ludzie tak sobie uprzykszaja życie zamiast się wspierać i szanować.wspolczuje wszystkim którzy muszą przechodzić przez takie chore sytuacje w "rodzinie" jakby nie było.ale ponoć ż rodzina to się najlepiej na zdjęciu wychodzi[emoji6]

@kasiaa12 Wiem co czujesz ja takie rzeczy że powinniśmy się rostać słyszę teraz gdy tworzymy dobry zwiazek i cudna rodzine. Ale zazdrość ponad wszytko bo jej się synka odebrało oczko w głowie :< cholernie mnie boli jej zachowanie. Noe raz mowilam mojemu ze zobaczy w koncu ze ludzie to swin ie i malo komu ufac mozna ale nie spodziewalam sie ze to moze byc jego matka taka swinia ktora jego wlasnej corki nie akceptuje JEDYNEJ wnuczki.

Aaa i Jeszce była mowa o zwracaniu się do teściowej MAMO.
Ja mam jedną matkę i teściowa to wie, że w życiu się tak do niej nie zwrócę.. niezależnie od tego jakie będziemy miały relacje :)

Kobitki usmiechajcie die:-)naszczescie Z tymi tesciowymi nie mieszkacie... Wiec prosze o usmiech zawsze mogla byc gorzej no... Kawalerka WY Z partnetami I no dokladke zla zgorzkniala tesciowa ogladajaca cale dnie brazylijskie seriale :p;-);-);-)

O ja też mogę na pisać o mojej teściowej książkę tylko nie wiem jaki byłby tytuł [emoji23] @Weronika-monika3636 ja dopiero ze swoją nie mieszkam o 9 miesięcy wcześniej ponad 2 lata pod jednym dachem.... Moja była jak do rany przyłożyć a jak tylko wróciłam z synkiem do domu to się zaczęło piekło na ziemi... Ona mnie psychicznie niszczyła... największe pretensje ma o to ze siedzę w domu i nie pracuje i ze jak kupowalismy dom to on idzie na nas dwoje a nie tylko na męża... naszego synka w ogóle nie uznaje co z tego ze da jakiś tam prezent na święta czy urodziny ale raczej nie tylko o to chodzi? 2 tygodnie temu robiliśmy urodziny synka to jak weszli to ani się nie przywitała z swoim wnukiem i przez cały czas miała na rękach synka swojej córki.... moje dziecko jest jak powietrze.... na mój temat gada takie rzeczy ze szkoda slow... a to co się działo jak mieszkaliśmy razem to się w głowie nie mieści a j jakby ktoś mi opowiadał coś takiego to w życiu bym w to nie uwierzyła.... teraz na szczęście rzadko ja widuje ale co mąż do niej dzwoni to czymś mnie wkurza.... a I ja do niej mowie cały czas na pani. A chodźby nawet zaproponowała żebym mówiła do niej mamo to bym jej powoedziala ze ma się w czoło stuknac... raz za to jak nas traktuje a dwa mamę mam tylko jedna

A z innej beczki ludzie ha cały czas jestem głodna! :o
W pierwszej ciąży tez byłam 2 razy w mcd. Jestem zasady ze wszystko można jesc w ciąży ale z rozsądkiem. Jedynie alkoholu nie tykam chociaż i tak pije od święta bo nie przepadam i nie pale papierosów.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Widać nie bez powodu biorą się kawały o tesciowych. Moja na szczęście mieszka 600km stąd i widzimy się kilka razy w roku.

Witam nowe mamuski i spokojnych miesięcy :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj mąż dziennie wypisuje z moimi rodzicami [emoji23] czasami częściej jak ja [emoji23]

@kasiaa12 to tak jak u mnie! Czasami aż mam ciarki jak dobie po myślę że muszę jej powiedzie o ciąży

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dlaczego musialysmy trafić na takie zolzy?

Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj tam zaraz zołzy, moja jest dodany przyłóż, jeśli się robi po jej myśli i według jej zasad.[emoji12]
A że my z meżem mamy swój rozum i nie robimy tak jak kiedyś, tylko dlatego że "kiedyś tak robiono bo tak" to jest kontakt ciągły.
A braciszek z żonka robią tak jak mamusia mówi..Szwagierka dzwoni z każdą pierdołą do teściowej bo to taka sierota co obiadu dzieciom do porządku ugotować nie potrafi ( byliśmy świadkami jak nie spełnia 1,5rocznemu dziecku pomidorowa z soku z kartonu robiła, podgrzała sok, dorzuciła makaron i voula obiad jak się patrzy...)
Szwagier codziennie dzwoni do rodziców, najczęściej na Skype..
A teraz jak widadzą z perspektywy czasu jak my do je w kaszę dmuchać nie damy i dziecko po swojemu wychowujemy to mówią że fajnie mamy... Albo teraz po 6 latach nie potrafią jej zachowania zmienić,bo już im weszła na głowę...

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry