reklama
Motyl_ek
Fanka BB :)
Mi z kolei kręci się w głowie jak cholera i jakoś mi niedobrze :/@Motyl_ek będzie dobrze nie stresuj się.
Dzis jest jakiś taki dzień. Ja leżę w łóżku cały dzień bo albo mam skurcze albo mi słabo albo mnie brzuch boli. Normalnie czuję się jakbym miała zejść z tego świata:/
AgaRS90
Ja znowu mam bardzo wysoko;/ u@Ewa.se ja mam podobnie brzuch jak Ty i moja szyjką ma ponad 4cm. Dziecko nisko że nie mogę nóg podnieść do góry ani kucnąć. Lekarka mi mówiła że wszystko ok.
@angela21_21 ja mam na przedniej ścianie i nie jest to wskazanie do cesarki. Jednak to Twój lekarz będzie decydował co i jak.
@nixie zawsze możesz zadzwonić do lekarza i zapytać czy możesz być aktywna seksualnie nadal czy nie
Taki ucisk na wątrobę, no nie do wytrzymania.
A przy każdym schyleniu wszysyko co zjadlam/wypiłam mi się podnosi do gardła i ust bleeeeh
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Bea.K84
Cześć wszystkim [emoji112]
@Ewa.se, @olala25, @nixie - piękne brzuszki [emoji7]
@Ewa.se ja tam nie widzę żadnych nieprawidłowości, wg mnie brzuszek zupełnie standardowy, a wiadomo że brzuch brzuchowi nierówny.
Mnie z kolei wszyscy mówią, że mam za mały brzuch jak na prawie 8 miesiąc..nie wydaje mi się... Poza tym ja nigdy do drobnych osób nie należałam więc ten brzuszek się gubil przy całym mym gabarycie [emoji14] a nawet jeśli nie jest jakiś super okazały, to teraz na pewno nadrobie, w końcu zostały ponad 2 miesiące.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
@Ewa.se, @olala25, @nixie - piękne brzuszki [emoji7]
@Ewa.se ja tam nie widzę żadnych nieprawidłowości, wg mnie brzuszek zupełnie standardowy, a wiadomo że brzuch brzuchowi nierówny.
Mnie z kolei wszyscy mówią, że mam za mały brzuch jak na prawie 8 miesiąc..nie wydaje mi się... Poza tym ja nigdy do drobnych osób nie należałam więc ten brzuszek się gubil przy całym mym gabarycie [emoji14] a nawet jeśli nie jest jakiś super okazały, to teraz na pewno nadrobie, w końcu zostały ponad 2 miesiące.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
KikaRika
Moderatorka
No musisz się oszczędzać teraz...Hej. Myślałam że jestem niezniszczalna w tej ciąży ale lekarz powiedział że szyjka słabnie, że niby jest ok ale słabnie i mam napiętą macicę więc przepisał luteinę . No ale w końcu to trzecia ciąża wiec można sie bylo tego spodziewać. ogólnie czuje się dobrze. Tylko teraz niewiem czy ja mam się ograniczyć z wysiłkiem i seksem. Jakoś nie spytałam. My z mężem co drugi dzień, może za często i dlatego tak jest? Nie spytałam nawet o lordozę i dentystę tylko o toksoplazmozę spytałam ale nie muszę robić drugiego badania.
Wygięło mnie trochę ale nie boli. Jedynie czasem biodra albo miednica, ciężko określić.
Zobacz załącznik 843265
Kurcze my z mężem ostatnio codziennie się przytulamy, czasem i 2-3x, no wiosna idzie.. [emoji87] Terwz mamy przerwę 3 dni bo się pochorował biedak.
Mam nadzieję że z moją szyjką wszystko ok.[emoji15]
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Ewa.se
Może faktycznie macie rację z tym brzuchem. Po raz kolejny sprawdza się zasadą żeby puszczać mimo uszu absolutnie wszystkie 'dobre rady' i komentarze innych...
Ale Wam zazdroszczę tego libido dziewczyny. Ja nigdy w życiu nie narzekalam, wręcz przeciwnie[emoji2] Ale ostatnio w ogóle nie wychodzi przez te moje skurcze i stres, do tego po wszystkim brzuch twardy jak kamień. Wiem że to normalne ale nie lubię tego. No i nasza córcia wykazuje NADAKTYWNOŚĆ w trakcie, ciężko się przy takiej rewolucji skupić[emoji16]
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale Wam zazdroszczę tego libido dziewczyny. Ja nigdy w życiu nie narzekalam, wręcz przeciwnie[emoji2] Ale ostatnio w ogóle nie wychodzi przez te moje skurcze i stres, do tego po wszystkim brzuch twardy jak kamień. Wiem że to normalne ale nie lubię tego. No i nasza córcia wykazuje NADAKTYWNOŚĆ w trakcie, ciężko się przy takiej rewolucji skupić[emoji16]
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
AgaRS90
Boziu zazdroszczę... u nas 3 razy ale na miesiąc[emoji29]No musisz się oszczędzać teraz...
Kurcze my z mężem ostatnio codziennie się przytulamy, czasem i 2-3x, no wiosna idzie.. [emoji87] Terwz mamy przerwę 3 dni bo się pochorował biedak.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczę...No musisz się oszczędzać teraz...
U nas też 3 razy może w miesiącu.
reklama
Olasec
Ja biorę Prenatal Duo - uff, ma 5/5. A juz się bałam, że będę musiała na koniec zmienić witaminy...
Ja tak samo
Ja mam nisko brzuch ale w ciąży z synkiem też tak miałam.
U nas seksu nie ma od września. Mam za sobą 3 poronienia więc się boję. Poza tym ciągle mam mdłości, wymioty i ogólnie źle się czuje więc ostatnią rzeczą o której myślw to seks. Miałam też krwawienia więc oboje się boimy. Dodatkowo moj 2,5 latek mnie wykancza. Nadrobimy kiedyś...
Ostatnia edycja:
Podziel się: