reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Nie jest źle:)
Glukoza serio pyszna ;D
Trochę byłam śpiąca, jestem po 2 pobraniu o 10 trzecie i teraz jest super, czuje sie znakomicie. Potem jedziemy wózki oglądać[emoji7]

9ewnqqmznpxcwjj5.png
to super! ja jak pierwszy raz robiłam krzywą, jeszcze w poprzedniej ciąży, to po godzinie zaczęło mną tak trząść, że myślałam, że będę musiała po męża dzwonić, bo nie dam rady sama do domu wrócić...

udanych zakupów wózkowych! :)

reklama
to super! ja jak pierwszy raz robiłam krzywą, jeszcze w poprzedniej ciąży, to po godzinie zaczęło mną tak trząść, że myślałam, że będę musiała po męża dzwonić, bo nie dam rady sama do domu wrócić...
Mój siedzi za ścianą bo w poczekalni jest z 30os ale zerka co 5 min.
Ma tam laptopa i wybiera fotelik do auta;D

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Kurde tyle dzieci tutaj masakra.
2 takich chłopców, taka histeria
"Dlaczego mi to robicie"
"Zostawcie mnie"
"Błagam nie"
Jezu jak w horrorze jakism a pełno dzieci w poczekalni i biedne tego słuchają, oczy jak 5zl . Wybitnie dzisiaj.
Ja tym pielęgniarkom współczuję i je podziwiam choc u nas tak podobnie wrzesien w przedszkolu wygląda [emoji23] x25os[emoji23] tylko ja nie musze sie precyzyjnie wbijać w zyle

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Dobry w sobote! U nas poranek był dość krwisty .. :/ Pies schodząc po schodach jakoś zahaczył pazurem, który mu się urwał i jak mąż zszedł na dół to wszędzie była krew! Masakra! :/ Nieźle się przestraszyliśmy, bo nie wiedzieliśmy skad ta krew- z brzucha, pyska? Ale na szczeście okazało sie, że pies cały i nawet go to chyba nie boli, bo chodzi normalnie i nie piszczy. Tak, że poranek nas mocno postawił na nogi. Łapa już zabandażowana i mam nadzieję, że szybko sie zagoi...

A ja przypadkowo trafiłam dziś do Lidla i kupiłam sobie poduszkę relaksacyjna, jest super w środku wypełniona kuleczkami które się układają idealnie pod głową plecami, teraz super właśnie pod plecy czy coś [emoji2] a potem wejdzie dla Natusi [emoji813]️
1520071868-5ddeef0fd17d372e-aaaaaa.jpeg

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny, ja w poniedzialek wybieram sie na glukoze, bo na piatek musze miec wynik a od wtorku oddajemy samochod do mechanika :) Wczoraj pol dnia robilam tort na dzisiejsze urodziny tesciowej, a w nocy dzieciaczek nie dawal spać, chyba jakas dyskoteka w brzuchu [emoji23] dzis od rana to samo [emoji7]
Milego weekendu dla wszystkich [emoji4][emoji4]
1520072905-1c2e5745936afc12-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny, ja w poniedzialek wybieram sie na glukoze, bo na piatek musze miec wynik a od wtorku oddajemy samochod do mechanika :) Wczoraj pol dnia robilam tort na dzisiejsze urodziny tesciowej, a w nocy dzieciaczek nie dawal spać, chyba jakas dyskoteka w brzuchu [emoji23] dzis od rana to samo [emoji7]
Milego weekendu dla wszystkich [emoji4][emoji4]
1520072905-1c2e5745936afc12-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
dawaj przepis na ten tort, wygląda obłędnie! :)

reklama
Dziewczyny, czy też macie podwyższone ph w badaniu moczu w ciąży? U mnie się waha na poziomie 7-8. Lekarka mi powiedziała, że w ciąży tak może się dziać, ale w poprzednich ciążach tak nie miałam...

Do góry