reklama
b_iala
Fanka BB :)
Agata zadzwoń do lekarza...
Ja dziś byłam na glukozie to 2 wynik był wyższy od 3 ...Ale mocz mnie zaniepokoil zajechalam do lekarki i pokazałam wyniki między pacjentami przepisala leki...do środy wtedy mam wizytę .i mam powtórzyć badanie moczu...
Ja dziś byłam na glukozie pierwsza godzinę ledwo przetrwalam myślałam że tam zasne ... druga godzina była lepsza Ale jak tylko pobrali nj krew polecialam do wc... i zwróciłam cała glukoza która wypilam odrazu poczułam się lepiej
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś byłam na glukozie to 2 wynik był wyższy od 3 ...Ale mocz mnie zaniepokoil zajechalam do lekarki i pokazałam wyniki między pacjentami przepisala leki...do środy wtedy mam wizytę .i mam powtórzyć badanie moczu...
Ja dziś byłam na glukozie pierwsza godzinę ledwo przetrwalam myślałam że tam zasne ... druga godzina była lepsza Ale jak tylko pobrali nj krew polecialam do wc... i zwróciłam cała glukoza która wypilam odrazu poczułam się lepiej
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Olasec
T
To do picia może właśnie odbarwiać zęby, dlatego trzeba płukać zęby płynem do płukania. No i można pić przez słomkę, wtedy kontakt z zębami jest mniejszy
Wlewalam do gardła i zaraz myłam zęby dodatkowo. Tego jest mało, 2 łyki i po sprawie. U mnie po miesiącu podniosło się żelazo super i już nie biorę.
angela21_21
Ja mam wizytę dopiero na 19 marca [emoji4] więc mam jeszcze czasu trochę a wyniki są w ten sam dzień ? [emoji4]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Zazwyczaj takJa mam wizytę dopiero na 19 marca [emoji4] więc mam jeszcze czasu trochę a wyniki są w ten sam dzień ? [emoji4]
Napisane na ASUS_X007D w aplikacji Forum BabyBoom
Paulina1645
Aktywna w BB
A ja właśnie podejmuje druga próbę zrobienia krzywej, dziś zawiózl mnie narzeczony i kupiłam glukoze cytrynowa o wiele lepsza od zwykłej, mam nadzieję że okaże się być lepsza od poprzedniej miłego dnia dziewczyny
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
AgaRS90
Ja tez siedzę o 9 druga o i 10 trzecia.A ja właśnie podejmuje druga próbę zrobienia krzywej, dziś zawiózl mnie narzeczony i kupiłam glukoze cytrynowa o wiele lepsza od zwykłej, mam nadzieję że okaże się być lepsza od poprzedniej miłego dnia dziewczyny
Soczek pycha mi smakował cytrynke dodałam i byla na prawde dobra
Ludzi pełno ale nawet ich nie pytalam tylko od razu weszłam bez kolejki.
Paulina1645
Aktywna w BB
Ja na szczęście nie musiałam czekać, kolejne pobranie mam za dwadzieścia minut strasznie mi się spać chce [emoji14] w międzyczasie na pobraniu był Pan i tak się wystraszylam igły że zemdlal [emoji14]Ja tez siedzę o 9 druga o i 10 trzecia.
Soczek pycha mi smakował cytrynke dodałam i byla na prawde dobra
Ludzi pełno ale nawet ich nie pytalam tylko od razu weszłam bez kolejki.
reklama
AgaRS90
Nie jest źlepowodzenia na glukozie dziewczyny!
Glukoza serio pyszna ;D
Trochę byłam śpiąca, jestem po 2 pobraniu o 10 trzecie i teraz jest super, czuje sie znakomicie. Potem jedziemy wózki oglądać[emoji7]
Podziel się: