reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Wstałam dzisiaj, piękne słońce, pomyślałam, że idealna pogoda na spacer. Ale potem zobaczyłam, że jest -20 i największy smog w Polsce, więc chyba się zastanowię :(
U nas to samo.
Zostaje w domu:)
W ddtv też Gardias prowadzi pogode a tam biegacz i ona od razu-gdzie maska? Sprawdzajcie smog bo aktywność fizyczna w takich warunkach to GŁUPOTA

9ewnqqmznpxcwjj5.png

reklama
Ja idę w następnym tygodniu wybieram się już tydzień ale mi się nie chce e iść przez te mrozy ale idę już w następnym tygodniu na pewno [emoji38] bo nie zrobię tego do wizyty [emoji39]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Odebrałam wyniki... Dalej mam anemię. Będę musiała na noc brać żelazo może jakoś zadziała. Wizyta we wtorek i zobaczymy co powie dr

Dopiero 15.03, dlatego szukam na własną rękę co to może oznaczać :/

Napisane na ASUS_X007D w aplikacji Forum BabyBoom
Agata, zadzwoń do lekarki i przekaż, że Cię te wyniki niepokoją. Jezeli uzna, że rzeczywiscie są poza normą to moze przyspieszy wizytę. Nie ma sensu się denerwowac niepotrzebnie.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę ze jest nas więcej przekładających badanie glukozy [emoji23] również wybieram sie w przyszłym tygodniu, prawdopodobnie w poniedziałek bo w czwartek wizyta, na której musze mieć wyniki.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ja dopiero we wtorek mam wizytę u swojej gin i dopiero wtedy da mi skierowanie na glukozę, więc jeszcze mam trochę czasu. Ale zazdroszczę tym z Was, które mają to już za sobą :) Może któraś pójdzie za mnie? ;)

Widzę ze jest nas więcej przeglądających badanie glukozy [emoji23] również wybieram sie w przyszłym tygodniu, prawdopodobnie w poniedziałek bo w czwartek wizyta, na której musze mieć wyniki.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tez mam w czw wizytę a na glukoze ide w sobote, maz ma wolny weekend to pójdzie ze mna:)

9ewnqqmznpxcwjj5.png

reklama
Ja dopiero we wtorek mam wizytę u swojej gin i dopiero wtedy da mi skierowanie na glukozę, więc jeszcze mam trochę czasu. Ale zazdroszczę tym z Was, które mają to już za sobą :) Może któraś pójdzie za mnie? ;)
Powiem Ci, że u mnie oprócz uczucia głodu na szczęście nie było źle, wydaje mi się, że dużo osób demonizuje to badanie (oprócz tych, które już wiedzą, że źle się dla nich kończy ;))

Napisane na ASUS_X007D w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry