reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Ja też jestem jeszcze przed glukoza a mam się wybrać ale w takie mrozy to mi się nawet nie chce może w następnym tygodniu pójdę [emoji6]

Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Mam dokładnie to samo [emoji6] już sobie nawet zaplanowałam któryś dzień nie razu chciałam się z koleżankami umówić, ale te mrozy skutecznie odstraszają [emoji5]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jakbym przyjechała to zjadlabym te pozostałe i razem byśmy leżały, jak takie dwa misie :p
Hehe czuję, że mogłabym być takim trzecim misiem [emoji1] u mnie dziś krem dyniowy i polędwiczka w sosie serowym z jarmużem [emoji57] czekam właśnie na męża, powinien się zjawić lada chwila

U mnie dziś był makaron z kurczakiem brokułem cebulką w takim sosiku czosnkowy śmietanowym [emoji16] pycha!
Ale pierogów nawet teraz jak zjadłam bym nie odmówiła

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam pierwszy raz pisze na forum ☺ termin mam na 28.06 lecz ostatnio na wizycie lakarz miał podejrzenia ze może ciąża jest 4 tyg. Starsza. Na badaniu polowkowym lekarz powiedział ze wszystko jest w terminie ze nie jest starszy. Ja czuję że jest czy myślicie że moje przeczucia są ważniejsze od tego co pokazuje sprzęt na usg i co mówi lekarz.

Witam pierwszy raz pisze na forum ☺ termin mam na 28.06 lecz ostatnio na wizycie lakarz miał podejrzenia ze może ciąża jest 4 tyg. Starsza. Na badaniu polowkowym lekarz powiedział ze wszystko jest w terminie ze nie jest starszy. Ja czuję że jest czy myślicie że moje przeczucia są ważniejsze od tego co pokazuje sprzęt na usg i co mówi lekarz.
jednak mimo wszystko wierzyłabym bardziej USG ;) sama miałam przeczucie, że będzie chłopak a tu wciąz brak siusiaka ;) i postanowiłam zwierzyć lekarzom, kupuję już sukienki. Myślę, że specjalista, który obejrzał w swojej karierze kilka tysięcy płodów jednak się powinien na nich dobrze znać ;)

Hehe czuję, że mogłabym być takim trzecim misiem [emoji1] u mnie dziś krem dyniowy i polędwiczka w sosie serowym z jarmużem [emoji57] czekam właśnie na męża, powinien się zjawić lada chwila

Napiszesz przepis na te polędwiczki?

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

jednak mimo wszystko wierzyłabym bardziej USG ;) sama miałam przeczucie, że będzie chłopak a tu wciąz brak siusiaka ;) i postanowiłam zwierzyć lekarzom, kupuję już sukienki. Myślę, że specjalista, który obejrzał w swojej karierze kilka tysięcy płodów jednak się powinien na nich dobrze znać ;)
Zapewne tak jest a ja tak bardzo bym chciała mieć
U mnie będzie chłopak ☺ tak już nie mogę się doczekać porodu ze czuje ze będzie to jednak początek czerwca a nie koniec ☺ czas pokaże ☺

reklama
Ja ruskich potrafię zjeść ponad 18, tyle co mężuś tylko że bez tłuszczu i cebulki:) Potrafię zjeść dużo naraz a potem dłuuugo nic. Tak już mam.
Niewiem czy iść na 3 prenatalne. Zastanowię się jeszcze.
Was też śmieszą nastolatki z gołymi kostkami w ten mróz ? Trzęsą sie ale udają że nie jest im zimno. Współczuję :) też byłam głupia i nie nosiłam czapki ale żeby przy takim mrozie bez skarpet? W adidasach ?:errr:

Do góry