reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Wow gratuluje bliźniakow pewnie niezły szok :-)
Dziewczyny zdaje się że jest w śród nas mamuska która pracuje np w szpitalu lub w inny sposób jest związana z medycyną. Mam pytanie, bo teraz pracuje od 6 do 14 a do laboratorium materiał oddaje się od 7 do 10 wiec nie mam jak iść na badania, w następnym tygodniu zaczynam nocki od niedzieli od 22 do 6 rano i chcialam po pracy iść zrobić badania ale słyszałam że wyniki.mogą być zafalszowane bo powinnam być wyspana, czy na prawdę aż tak duży wpływ na wyniki by miał fakt że nie spałam cała noc?

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a ja mam pytanie , może trochę głupie , ale sama już się zamotałam. Który to tydzień 4 czy 5 ? Na jednym „zegarze „ pokazuje 4 , na drugim 5. Mi się wydawało ze 5 , na naszym babyboom 4. Czy mam jutro szanse zobaczyć pęcherzyk ?

Dziewczyny a ja mam pytanie , może trochę głupie , ale sama już się zamotałam. Który to tydzień 4 czy 5 ? Na jednym „zegarze „ pokazuje 4 , na drugim 5. Mi się wydawało ze 5 , na naszym babyboom 4. Czy mam jutro szanse zobaczyć pęcherzyk ?
Aaa 14 września śmiałam ostatnia miesiączkę , przy cyklach 26 dniowych

ja wiem tyle ze kobietom w ciazy przysługuje dzien wolnego na badania itp no i jest zakaz pracy w nocy tak na marginesie

SKarbnica wiedzy cięzarówek :)
Link do: Matka prawnik Katarzyna Łodygowska
Też coś o tym słyszałam ale póki co nie mam zaświadczenia ze jest w ciąży. Chcę zrobić badania które mi zaleciła pani ginekolog na wizycie jak ostatnio byłam a kilka dni później mam wizytę u innego ginekologa i mam.nadzieję że wtedy on mi założy kartę ciąży i da zaświadczenie do pracy więc póki co jestem zwykłym pracownikiem

Aaa 14 września śmiałam ostatnia miesiączkę , przy cyklach 26 dniowych
Ja mam cykle 28 dniowe i w sumie też mi różnie pokazuje na różnych kalkulatorach. Ja liczę zawsze od pierwszego dnia ostatniej miesiączki bo wyczytałam ze tak liczą ginekolodzy bo trudno jest stwoerdzic kiedy tak na.prawdę była owoulacja i kiedy doszło do zapłodnienia więc wg tego wychodzi ze to 4t4d u ciebie

Ja mam cykle 28 dniowe i w sumie też mi różnie pokazuje na różnych kalkulatorach. Ja liczę zawsze od pierwszego dnia ostatniej miesiączki bo wyczytałam ze tak liczą ginekolodzy bo trudno jest stwoerdzic kiedy tak na.prawdę była owoulacja i kiedy doszło do zapłodnienia więc wg tego wychodzi ze to 4t4d u ciebie

Ja też ostatni okres 14.09.. I właśnie -cykle nie 28 tylko 33! Owulacja ok 20 a nie ok 14 dnia cyklu....
I teraz wg daty ost miesiączki jesteśmy w tym samym tygodniu ciąży, patrząc na moja pozna owulacje.. dzidziuś może być "mlodszy" od Twojego o nawet tydzień! A te 7dni w pierwszych tygodniach to przecież bardzo dużo :)

Ja idę do lekarza w czwartek (5tydz i 1dzien) bo rodzinny przepisał antybiotyk i muszę skonsultować czy to brać to się odezwę co tam zobaczył.
Daj też znać na jakim etapie Ty jesteś:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mecenasowa i Aga dziękuje bardzo ;)

Tydzień to bardzo duzo , szczególnie teraz kiedy czekamy na pierwsze badania. Jutro na pewno dam znać, mam nadzieję że i u mnie i u was jest dobrze. Oby do jutra .....

reklama
Dziewczyny ile powinien wznosić progrsteron w 4 tygodniu ciąży? Beta 81.71
Progrsteron 37.84 ng/ml?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry