reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny :-) jeszcze nie pewnie ale też się z wami chce przywitać. Pierwszy dzień ostatniej @ miałam 23 sierpnia. Test zrobiłam 20 września wyszly dwie piękne kreseczki:-) 21 września beta 446,7 a 24 września 1693, wiec chyba ładnie wzrosła przez te kilka dni? Do lekarza na pierwszą wizytę i i umowilam się za tydzień w piątek więc licząc od pierwszego dnia ostatniej @ będzie to 6,5 tyg więc może będzie widać już serduszko. Przeczytałam wszystkie wcześniejsze wpisy i tak jak jedna dziewczyna pisała też codziennie sprawdzam czy piersi mnie bolą bo to jedyny objaw U mnie i czasami trochę podbrzusze pobolewa :-) A to co opowiedziała koleżanka o weselu i swojej rocznicy ślubu, pozytywnym teście i reakcji męża to się normalnie wzruszylam :-) trzymam za was wszystkie kciuk i za siebie też :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Aha zapomniałam jeszcze dodać ze wg kalkulatora internetowego wychodzi mi termin 30 maj, zobaczymy jeszcze co ginekolog powie ale tak czy inaczej zostanę w czerwcowych mamusiach :-)

Mecenasowa czesc :) to tak jak u mnie termin z internetu na 28 maja ale wole czerwcowy watek :) sentymemt z czasow ciazy z synem.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :-) jeszcze nie pewnie ale też się z wami chce przywitać. Pierwszy dzień ostatniej @ miałam 23 sierpnia. Test zrobiłam 20 września wyszly dwie piękne kreseczki:-) 21 września beta 446,7 a 24 września 1693, wiec chyba ładnie wzrosła przez te kilka dni? Do lekarza na pierwszą wizytę i i umowilam się za tydzień w piątek więc licząc od pierwszego dnia ostatniej @ będzie to 6,5 tyg więc może będzie widać już serduszko. Przeczytałam wszystkie wcześniejsze wpisy i tak jak jedna dziewczyna pisała też codziennie sprawdzam czy piersi mnie bolą bo to jedyny objaw U mnie i czasami trochę podbrzusze pobolewa :-) A to co opowiedziała koleżanka o weselu i swojej rocznicy ślubu, pozytywnym teście i reakcji męża to się normalnie wzruszylam :-) trzymam za was wszystkie kciuk i za siebie też :-)

Witaj. Może już będzie widać serduszko. Trzymam kciuki mocno !!
Zapomniałam dodać ze na weselu to ja ryczałam jak dziecko bo były kwiaty dedykacja i taniec i ludzie na nas patrzyli jak wtedy w naszym najpiękniejszym dniu

Witaj. Może już będzie widać serduszko. Trzymam kciuki mocno !!
Zapomniałam dodać ze na weselu to ja ryczałam jak dziecko bo były kwiaty dedykacja i taniec i ludzie na nas patrzyli jak wtedy w naszym najpiękniejszym dniu
Mam taką nadzieję bo dopiero wtedy chyba bardziej się uspokoje bo póki co staram się o tym nie myśleć ale jakieś obawy zawsze są bo wiadomo że pierwsze tygodnie ciąży to wszystko może się zdarzyć dlatego też cieszymy się skromnie i czekamy z niecierpliwością na potwierdzenie od lekarza ze wszystko jest w porządku i w końcu będziemy mogli pochwalić się bliskim :-) U Ciebie też już pewnie będzie widać serduszko :-) ja to aż tak wrażliwą nie jestem na takie opowieści ale jak to przeczytałam to od razu łzy w oczy albo może to fakt że w ciąży jestem :-)

Mecenasowa czesc :) to tak jak u mnie termin z internetu na 28 maja ale wole czerwcowy watek :) sentymemt z czasow ciazy z synem.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej hej już chyba opuściłas wątek starań 2018 :-)? Kiedy masz do lekarza? Jak płomienia dalej je masz?

Mam taką nadzieję bo dopiero wtedy chyba bardziej się uspokoje bo póki co staram się o tym nie myśleć ale jakieś obawy zawsze są bo wiadomo że pierwsze tygodnie ciąży to wszystko może się zdarzyć dlatego też cieszymy się skromnie i czekamy z niecierpliwością na potwierdzenie od lekarza ze wszystko jest w porządku i w końcu będziemy mogli pochwalić;) się bliskim :-) U Ciebie też już pewnie będzie widać serduszko :-) ja to aż tak wrażliwą nie jestem na takie opowieści ale jak to przeczytałam to od razu łzy w oczy albo może to fakt że w ciąży jestem :-)

Może może :rolleyes:. Jutro się przejdę chyba na ta bete zobaczę jaka u mnie jest.
My to robimy prezent na święta :);)

reklama
Ja w listopadzie mam urodziny i myślę by wtedy zrobić niespodziankę wszystkim :-)

Do góry