reklama
Mecenasowa27
Fanka BB :)
Hej dziewczyny :-) jeszcze nie pewnie ale też się z wami chce przywitać. Pierwszy dzień ostatniej @ miałam 23 sierpnia. Test zrobiłam 20 września wyszly dwie piękne kreseczki:-) 21 września beta 446,7 a 24 września 1693, wiec chyba ładnie wzrosła przez te kilka dni? Do lekarza na pierwszą wizytę i i umowilam się za tydzień w piątek więc licząc od pierwszego dnia ostatniej @ będzie to 6,5 tyg więc może będzie widać już serduszko. Przeczytałam wszystkie wcześniejsze wpisy i tak jak jedna dziewczyna pisała też codziennie sprawdzam czy piersi mnie bolą bo to jedyny objaw U mnie i czasami trochę podbrzusze pobolewa :-) A to co opowiedziała koleżanka o weselu i swojej rocznicy ślubu, pozytywnym teście i reakcji męża to się normalnie wzruszylam :-) trzymam za was wszystkie kciuk i za siebie też :-)
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Mecenasowa27
Aha zapomniałam jeszcze dodać ze wg kalkulatora internetowego wychodzi mi termin 30 maj, zobaczymy jeszcze co ginekolog powie ale tak czy inaczej zostanę w czerwcowych mamusiach :-)
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Mecenasowa czesc to tak jak u mnie termin z internetu na 28 maja ale wole czerwcowy watek sentymemt z czasow ciazy z synem.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Zosia933
Zaangażowana w BB
To fajnie ze maja takie podejście bo u nas to już nie ma refundowanego...
A wybieraliśmy się z mężem do kliniki do warsZawy mieliśmy początkiem października dzwonić i się umówić A tu niespodzianka.
Zosia933
Zaangażowana w BB
Witaj. Może już będzie widać serduszko. Trzymam kciuki mocno !!Hej dziewczyny :-) jeszcze nie pewnie ale też się z wami chce przywitać. Pierwszy dzień ostatniej @ miałam 23 sierpnia. Test zrobiłam 20 września wyszly dwie piękne kreseczki:-) 21 września beta 446,7 a 24 września 1693, wiec chyba ładnie wzrosła przez te kilka dni? Do lekarza na pierwszą wizytę i i umowilam się za tydzień w piątek więc licząc od pierwszego dnia ostatniej @ będzie to 6,5 tyg więc może będzie widać już serduszko. Przeczytałam wszystkie wcześniejsze wpisy i tak jak jedna dziewczyna pisała też codziennie sprawdzam czy piersi mnie bolą bo to jedyny objaw U mnie i czasami trochę podbrzusze pobolewa :-) A to co opowiedziała koleżanka o weselu i swojej rocznicy ślubu, pozytywnym teście i reakcji męża to się normalnie wzruszylam :-) trzymam za was wszystkie kciuk i za siebie też :-)
Zapomniałam dodać ze na weselu to ja ryczałam jak dziecko bo były kwiaty dedykacja i taniec i ludzie na nas patrzyli jak wtedy w naszym najpiękniejszym dniu
Mecenasowa27
Mam taką nadzieję bo dopiero wtedy chyba bardziej się uspokoje bo póki co staram się o tym nie myśleć ale jakieś obawy zawsze są bo wiadomo że pierwsze tygodnie ciąży to wszystko może się zdarzyć dlatego też cieszymy się skromnie i czekamy z niecierpliwością na potwierdzenie od lekarza ze wszystko jest w porządku i w końcu będziemy mogli pochwalić się bliskim :-) U Ciebie też już pewnie będzie widać serduszko :-) ja to aż tak wrażliwą nie jestem na takie opowieści ale jak to przeczytałam to od razu łzy w oczy albo może to fakt że w ciąży jestem :-)Witaj. Może już będzie widać serduszko. Trzymam kciuki mocno !!
Zapomniałam dodać ze na weselu to ja ryczałam jak dziecko bo były kwiaty dedykacja i taniec i ludzie na nas patrzyli jak wtedy w naszym najpiękniejszym dniu
Mecenasowa27
Hej hej już chyba opuściłas wątek starań 2018 :-)? Kiedy masz do lekarza? Jak płomienia dalej je masz?Mecenasowa czesc to tak jak u mnie termin z internetu na 28 maja ale wole czerwcowy watek sentymemt z czasow ciazy z synem.
Zosia933
Zaangażowana w BB
Może może . Jutro się przejdę chyba na ta bete zobaczę jaka u mnie jest.Mam taką nadzieję bo dopiero wtedy chyba bardziej się uspokoje bo póki co staram się o tym nie myśleć ale jakieś obawy zawsze są bo wiadomo że pierwsze tygodnie ciąży to wszystko może się zdarzyć dlatego też cieszymy się skromnie i czekamy z niecierpliwością na potwierdzenie od lekarza ze wszystko jest w porządku i w końcu będziemy mogli pochwalić się bliskim :-) U Ciebie też już pewnie będzie widać serduszko :-) ja to aż tak wrażliwą nie jestem na takie opowieści ale jak to przeczytałam to od razu łzy w oczy albo może to fakt że w ciąży jestem :-)
My to robimy prezent na święta
reklama
Mecenasowa27
Ja w listopadzie mam urodziny i myślę by wtedy zrobić niespodziankę wszystkim :-)
Podziel się: