reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
nooo ulżyło mi myślałam, że jestem wywalona z forum no to teraz co więcej u nas...mała musi być skontrolowana przez chirurga bo ma na czubku główki dwie jakby dziórki/ranki, i dołek w pupci taki co moze isc do kregosłupa a le na usg niby wyszło ze to nie przetoka ale trzeba sprawdzić. a dzisiaj prawie miałam zawał bo mój dwu latek skoczył prawie na nia na łózku

nooo ulżyło mi myślałam, że jestem wywalona z forum no to teraz co więcej u nas...mała musi być skontrolowana przez chirurga bo ma na czubku główki dwie jakby dziórki/ranki, i dołek w pupci taki co moze isc do kregosłupa a le na usg niby wyszło ze to nie przetoka ale trzeba sprawdzić. a dzisiaj prawie miałam zawał bo mój dwu latek skoczył prawie na nia na łózku
Nie zauważył, albo sie jeszcze nie przyzwyczaił do nowego lokatora w domu, bo wcześniej cały dom dla niego :sorry:

Ja tak zrobiłam jak przynieśli ze szpiatala moją młodszą siostre miałam 5 lat. Nie byłam zazdrosna nigdy o nią ani nic z tych rzeczy poprostu nie pamiętałam że ona tam jest [emoji23][emoji23] Nie martw się przejdzie ;)

Hej. Daje znac co z nami... niestety w drugiej dobie malutka musiała przejść operacje ze względu na niedrożność smulkowa jelit... dzis zaczyna 13 dzien i narazie jest na intensywnej terapii ale oddycha sama i wprowadzili jej juz mleczko. Ma zrobiona stomie wiec kupka przez otwór w brzuszku i do woreczka... czekamy na wyniki na cytomegalie i na mukowiscydoze... miało byc Ok, lekarz mnie uspokajał ale niestety narazie lekarze rożne rzeczy mówią i straszą... trzymajcie kciuki za mała Jagodke!
1497282701-aaaaaa.jpeg
1497282714-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Daje znac co z nami... niestety w drugiej dobie malutka musiała przejść operacje ze względu na niedrożność smulkowa jelit... dzis zaczyna 13 dzien i narazie jest na intensywnej terapii ale oddycha sama i wprowadzili jej juz mleczko. Ma zrobiona stomie wiec kupka przez otwór w brzuszku i do woreczka... czekamy na wyniki na cytomegalie i na mukowiscydoze... miało byc Ok, lekarz mnie uspokajał ale niestety narazie lekarze rożne rzeczy mówią i straszą... trzymajcie kciuki za mała Jagodke!
1497282701-aaaaaa.jpeg
1497282714-aaaaaa.jpeg

Boziu Jaka sliczna i bezbronna[emoji26]trzymamy kciuki zeby sie polepszylo .Usciski dla mamy ,badz silna.

1497282701-aaaaaa.jpeg
1497282714-aaaaaa.jpeg

Slodziaszek kochany. Mala bohaterka. Trzymam kciuki !!! [emoji110]

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

1497282701-aaaaaa.jpeg
1497282714-aaaaaa.jpeg

O rany jakie maleństwo ... Trzymamy kciuki za wyniki i żeby malutka szybko wyzdrowiała :) Będzie dobrze ! Dzielna jesteś !

reklama
Do góry