reklama
zielinka
Fanka BB :)
Nie wychodzilam nigdzieSuelen cudowne wiesci
Zielinka tez obstawiam przewianie
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Anusiek1508
To po części rozwiązał się problem wózka dla dziewczynek jak znalazł Gratuluję wizyty
rudziutka38
Boże dziewczyny jaka produkcja chyba ogarnęłam. Gratuluję wizyt i zazdroszczę ja jeszcze 9 dni. Co do KINESIOTAPINGU to jak długo utrzymuje się taśma zależy od skóry ja nawet jak klej dodatkowy zastosuje nie wytrzymuje tyg a mam pacjentke co i 2 tyg nosiła
Już mi przeszło chyba to był jakiś rotawirus, dzisiaj się czuję super :-)
reklama
Doczytałam! Gratuluję udanych wizyt. Czekamy na kolejne dobre wieści. Ja od wczoraj mam zły humor. Wieść o mojej ciąży zaczęła wykraczac poza najbliższych i kilka osób nawet zapytało wprost więc nie mogłam klamac. Wraz z tym odczuwam coraz większy strach a nawet panikę że nie wiem co z dzieckiem a się chwale. Nie wiem głupie myśli. Przez to że pierwsza ciąża obumarla przed 10 tc a ja 2 tygodnie ponad chodziłam nieświadoma tego miałam tylko bóle brzucha. Właśnie jak na zawolanie od wczoraj jakby brzuch pobolewa tak kluje czy ciągnie czasem pod pepkiem. Może to i normalne nie wiem. Wszystkiego się boję. Może któraś mnie zrozumie. Może jak się już ma przynajmniej jedno dziecko albo ciąża przyszła że tak powiem łatwiej niż mi to ten strach nie jest aż taki. Wiem że może za bardzo panikuje. Mama też mnie dziś uspokajala że co ma być to będzie że muszę przestać się bać. W sobotę skończy się 14 tydzień rozpocznie 15! Wizytę mam dokładnie za 2 tyg od dziś to będzie już 15t5d. Jak ten czas się dłuży. Przepraszam za moje wywody ale musiałam to gdzieś przelać. Dobrej nocy dziewczyny!