reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Suelen cudowne wiesci :)
Zielinka tez obstawiam przewianie

oar8s65gmlqg37sx.png
Nie wychodzilam nigdzie :(

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt :-) i ja jestem dzisiaj dużo bardziej spokojna. Ze tydzień 9.12 usg genetyczne nie mogę się doczekać.

0d1y3e3kgrmge34s.png

Boże dziewczyny jaka produkcja chyba ogarnęłam. Gratuluję wizyt i zazdroszczę ja jeszcze 9 dni. Co do KINESIOTAPINGU to jak długo utrzymuje się taśma zależy od skóry ja nawet jak klej dodatkowy zastosuje nie wytrzymuje tyg a mam pacjentke co i 2 tyg nosiła

reklama
Doczytałam! Gratuluję udanych wizyt. Czekamy na kolejne dobre wieści. Ja od wczoraj mam zły humor. Wieść o mojej ciąży zaczęła wykraczac poza najbliższych i kilka osób nawet zapytało wprost więc nie mogłam klamac. Wraz z tym odczuwam coraz większy strach a nawet panikę że nie wiem co z dzieckiem a się chwale. Nie wiem głupie myśli. Przez to że pierwsza ciąża obumarla przed 10 tc a ja 2 tygodnie ponad chodziłam nieświadoma tego miałam tylko bóle brzucha. Właśnie jak na zawolanie od wczoraj jakby brzuch pobolewa tak kluje czy ciągnie czasem pod pepkiem. Może to i normalne nie wiem. Wszystkiego się boję. Może któraś mnie zrozumie. Może jak się już ma przynajmniej jedno dziecko albo ciąża przyszła że tak powiem łatwiej niż mi to ten strach nie jest aż taki. Wiem że może za bardzo panikuje. Mama też mnie dziś uspokajala że co ma być to będzie że muszę przestać się bać. W sobotę skończy się 14 tydzień rozpocznie 15! Wizytę mam dokładnie za 2 tyg od dziś to będzie już 15t5d. Jak ten czas się dłuży. Przepraszam za moje wywody ale musiałam to gdzieś przelać. Dobrej nocy dziewczyny!

p19ucsqv6rf79f3c.png

Do góry