reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Och frytki z maca mmm... Ja aktualnie leżę bo opiłam się herbatą. Strasznie dużo pije... W nocy mnie budzi tzw kac aż mój Przemek się śmieje że on wypije piwo a mnie suszy

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
A kaca to i ja mam ;) jak sie dorwe do butelki wody to koniec. W nocy nie lubie tyle pic bo zaraz siku i znowu budzenie [emoji12]

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
A kaca to i ja mam ;) jak sie dorwe do butelki wody to koniec. W nocy nie lubie tyle pic bo zaraz siku i znowu budzenie [emoji12]

m3sx9jcg8o411yy9.png
Ja i tak dużo razy wstaje siku w nocy. Już ostatnio nie mam siły bo się przez to nie wysypiam. Staram się nie pić dużo przed snem ale i tak się budzę w nocy

Zielinka- może posmaruj amolem . Mnie zaczynało boleć ucho to posmarowałam amolem i zalożyłam opaskę na noc. Rano było ok.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Coś pięknego jak starsze osoby chcą korzystać z nowinek technicznych. Ja nie będę miała tej radości z uczenia rodziców. Taty nie ma 10 lat a mamy 4 lata. Na pewno by się cieszyli z tego że jestem szczęśliwa w dodatku w ciąży :)

No mój tato jeszcze nie jest taki stary nawet jeszcze nie ma 50 :) ja mam 25 on 49 :) moja mam nie żyje ale babcia ja zastępuje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry