reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny kupiłam mężowi koszulkę [emoji23] pójdzie do pracy to nie będzie się musiał chwalić każdemu z osobna [emoji16][emoji23]
1480422185-1d1mld.png

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Boska ....

reklama
Dziewczyny kupiłam mężowi koszulkę [emoji23] pójdzie do pracy to nie będzie się musiał chwalić każdemu z osobna [emoji16][emoji23]
1480422185-1d1mld.png

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Tez kupiłam mojemu mężowi te koszulkę ale jak przyszła to się okazało ze ma strasznie szerokie rękawy taka nie wymiarowa jest , albo mój mąż :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka! Byłam na zakupach i robię z synkiem obiad on uwielbia pomagać w kuchni. Słuchajcie od wczoraj przy chodzeniu boli mnie jakby kość łonowa, też tak macie?

Ja już po i mam takie mieszane uczucia .Lekarz powiedział że wszystko ok zrobił pomiary wszystkie narządy wewnętrzne ale niestety ani karku ani noska nie zmierzył dokładnie bo dzidzia cały czas była odwrócona do nas twarzą .Płoci jeszcze nie widać ale ja tam swoje zobaczyłam , między nóżkami nic nie merdało ;) może dziewczynka ? Odkrył też niewielkie problemy z łożyskiem więc poradził mi żeby sobie darować Bara Bara , jednym słowem muszę bardzo oszczędzać .

Ja już po i mam takie mieszane uczucia .Lekarz powiedział że wszystko ok zrobił pomiary wszystkie narządy wewnętrzne ale niestety ani karku ani noska nie zmierzył dokładnie bo dzidzia cały czas była odwrócona do nas twarzą .Płoci jeszcze nie widać ale ja tam swoje zobaczyłam , między nóżkami nic nie merdało ;) może dziewczynka ? Odkrył też niewielkie problemy z łożyskiem więc poradził mi żeby sobie darować Bara Bara , jednym słowem muszę bardzo oszczędzać .
Będzie dobrze kochana . [emoji4]

34bwyx8dkk6avua5.png

reklama
Ja dzisiaj pierwszy dzien biore leki na tarczyce.bylam wczoraj prywatnie i mam niedoczynnosc tarczycy.codziennie brac musze rano na czczo pol godziny przed posilkiem...zastanawiam sie jak to bedzie jak beda badania krwi i to obciazenie glukoza bo to chyba na czczo a potem sie czeka godzine czy dwie to kiedy ja wezme ta tabletke..nigdy nie mialam problemow z tarczyca...nawet w pierwszej ciazy..a wy? Ktore bierzecie tez te leki,jak sobie radzicie? Ile czasu przed pierwszym posilkiem bierzecie tabletke? Jak sie czujecie po tych lekach? I jak to z badaniami krwi i np wlasnie tym obciazeniem co nas czeka...

uwo9dqk323h73wzt.png

Do góry