U
użytkownik 16
Gość
A pierwsza miałaś w którym tygodniu? Dzisiaj juz napewno serduszko zobaczysz. Trzymam kciukiJa dziś mam wizyte 16.30. A umieram ze strachu . bo to moja druga wizyta i jeszcze serduszka nie widziałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A pierwsza miałaś w którym tygodniu? Dzisiaj juz napewno serduszko zobaczysz. Trzymam kciukiJa dziś mam wizyte 16.30. A umieram ze strachu . bo to moja druga wizyta i jeszcze serduszka nie widziałam
Trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]Ja dziś mam wizyte 16.30. A umieram ze strachu . bo to moja druga wizyta i jeszcze serduszka nie widziałam
3 tyg. Temu .A pierwsza miałaś w którym tygodniu? Dzisiaj juz napewno serduszko zobaczysz. Trzymam kciuki
Bardzo wcześnie poszłaś na pierwszą wizytę. Dzisiaj napewno bedzie oki i będziesz się śmiała jak szalona3 tyg. Temu .
Bo musialam zacząć brać leki. Dlatego jak tylko dowiedzialam sie o ciąży to poszłam, aby lekarz leki przepisał.Bardzo wcześnie poszłaś na pierwszą wizytę. Dzisiaj napewno bedzie oki i będziesz się śmiała jak szalona
Kiedyś weszłam w dość burzliwą dyskusję ze znajomym, który ma bardzo grzeczną córkę że chłopców wychowuje się inaczej niż dziewczynki. Zaprosilam go więc do domu. Po 10 minutach chłopcy zamknęli swój pokój, po kolejnych 5 w trakcie picia kawy słyszę już odgłosy i mówię do kolegi, że moi chłopcy zdążyli już w tym czasie nauczyć jego Zosie skakania z łóżka piętrowego to wbił się w głęboki szok. Oczywiście weszliśmy do pokoju i akurat zastalismy mojego starszego syna "w locie" a jego córkę już na piętrze szykującą się do skoku [emoji12]To ja ze swoją córką nigdy takich problemów nie mialam może dlatego ze dziewczynka, niewiem , mama dla niej najważniejsze, tatuś mniej , ale też nie na tyle zeby był to problem, to chyba u nas normalne bo ja jestem zawsze przy niej , zawsze mama i mama a tata to troszke inaczej.