reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Oj ja tez tylko jedno bym chciala! Za to kolezanka spodziewa sie blizniakow ;)
Tulka, a jaka roznica wieku u Was bedzie?
Moj synus ze spaniem przechodzi sam siebie. W nocy budzi sie co chwile, dzis wstal o 4:30 i juz po spaniu. Oczywiscie placz i afery. Ciesze sie bardzo, ze poki co naprawde dobrze w tej ciazy sie czuje, bo inaczej sobie nie wyobraza co to by bylo...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

A u mnie w sumie mogłyby być bliźniaki... Narazie mam tak silny instynkt macierzyński, że się zastanawiam czy o jeszcze jedno się nie postarać później... Ciekawe tylko co na to mój mąż [emoji23][emoji12]

hchy3e3kuymdy6n0.png

A z dolegliwości doszedł mi straszny ból kości ogonowej :-( Jakoś dziwnie mocno zaczęła wystawać, że aż przeszkadza w siedzeniu... A ból jest momentami nie do zniesienia, mimo że nigdzie się nie uderzyłam... :-/

A z dolegliwości doszedł mi straszny ból kości ogonowej :-( Jakoś dziwnie mocno zaczęła wystawać, że aż przeszkadza w siedzeniu... A ból jest momentami nie do zniesienia, mimo że nigdzie się nie uderzyłam... :-/

Hejka! Ja się dzisiaj obudziłam z okropnym bulem pleców a to chyba jeszcze przecież za wcześnie :) byle do czwartku...

Hejka! Ja się dzisiaj obudziłam z okropnym bulem pleców a to chyba jeszcze przecież za wcześnie :) byle do czwartku...
Masakra jakaś heh a co będzie dalej? Mi w dodatku woda się zatrzymała, czuję po pierścionkach, a na wadze mam 4kg na plusie (mam takie wahania wagi w ciągu miesiąca) a jem naprawdę niewiele... :-(

Melomanka Mikołaj skończył wczoraj 13 mcy, więc wychodzi nam 21 mcy różnicy, gdy urodzi się druga dzidzia [emoji4]

U nas też kicha że spaniem. Spał pięknie całe noce, a ostatnio budzi się koło 4-5. Dziś pobił sam siebie i obudził się po 3. Na szczęście wypił butle herbaty, a potem butle mleka i zasnął jeszcze.

Ja nie mam na razie żadnych dolegliwości. Kompletnie nic, aż zaczynam się martwić, chociaż może jeszcze się zacznie, bo ciąża młodsza niż wychodzi z om.
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia86 ja genetycznie mogę mieć bliźniaki (tata w rodzeństwem miał blizniakow) i kiedyś nawet chciałam, ale po pierwszym dzieckugdy już wiem jak to wszystko wygląda, modlę się żeby mieszkał w brzuszku tylko jeden czlowieczek [emoji6] i tak będzie hardcore z dwoma [emoji13]

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry