reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Suelen powodzenia! Niedlugo pewnie dziecinki bedziesz miala przy sobie. Jak na blizniaki to i tak dlugo posiedzialy w brzuszku [emoji1] [emoji1]
Dziewczyny co dalyscie na lozko zeby chronilo przed ewentualnymi wodami? Jakos nie moge sie zdecydowac, podklad do przewijania moim zdaniem za maly, a nie moge sobie przypomniec co za podklady mialam w poprzedniej ciazy...bo na pewno pod koniec na czyms spalam...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Kupilam w gemini taki podklad dla doroslych na lozko :) wymiary to 90x 60.

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
Lekarka to stwierdzila jak pojechalam do szpitala z cieknacymi wodami, okazalo sie, ze glowka byla jeszcze wysoko, zupelnie nieprzyparta. Mialam zakaz wstawania przez kilka godzin nawet do toalety az sie nie przyparla. Gdyby i tym razem zaczelo sie u mnie od odejscia wod, to mialabym obawy czy czasem sytuacja sie nie powtarza. U mnie wody zaczely odchodzic o 17, a urodzilam o 5. Teraz tez ciezko pracuje na to zeby tym razem wszystko szybko sie porozwieralo [emoji6] tzn nie stosuje jakichs specjalnych metod, ale licze na to, ze moj obecny tryb zycia pewne rzeczy przyspieszy [emoji39]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Życzę z całego serca Tobie (sobie jak i wszystkim) aby wszystko w temacie ciąży szło po naszej myśli [emoji6]

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Ja bym naprawdę chciała w to wierzyć! W 1. przyjechałam do szpitala o 6 rano regularną akcją skurczową, a przed 20 urodziłam, więc jakoś optymizm porodowy dawno mnie opuścił (w zasadzie już na starcie) :D Tym razem próbuję sobie pomóc jak umiem... pół dnia szukałam tych przeklętych liści malin na rozwarcie i ani to w jakiś bio-sklepach, ani w aptekach, podobno do jakiegoś zielarskiego mam się wybrać...
Czytam, że Ty masz powód, to się nie dziwię :) A jak to stwierdził lekarz?

aaa nie pamiętam kiedy ostatni raz Was czytałam przez komputer (da się Was wtedy jakoś ogarnąć!), tak życie prowadzę na telefonie. Napaliłam się na jakieś ciuszki - ale już na swój, przed ciążowy rozmiar, więc mówię pooglądam większe :p Tęsknię już za swoimi gabarytami, no z tą różnicą, że zostaną ze mną większe cycuchy :D:D:D

Liście malin na 100% będą w zielarskim,ja właśnie kilka dni temu zakupiłam i mam zamiar końcem tego tygodnia ,czyli końcem 36 tygodnia zacząć pić. Obawiam się wcześniej.

Co do ciuchów to jest tyle fantastycznych łaszków a ja teraz to ewentualnie mogę sobie pozwolić na zwiewną sukienkę ,którą pewnie ubiorę z 2 razy bo po ciąży będzie za duża. Mam taki komfort,że rośnie mi tylko brzuch a nie ciało,więc raczej się będę po ciąży mogła ubierać już"normalnie",ale obawiam się właśnie o biust,że go nigdzie nie zmieszczę :(

Suelen powodzenia życzę :)

U nas dziś piękna pogoda tak jak i przez ostatnie kilka dni. Wreszcie można swobodnie chodzić w krótkim rękawku i nie martwić się co ja ubiorę na wierzch skoro w nic się nie dopinam:D

reklama
Do góry