reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Na to wygląda. Mnie powiedział że najlepiej jeszcze tak 3 tyg. [emoji14] Nie stresuje się jednak Mój robaczek już duży dość w sobotę zacznę 35 tydz. :) A z tego co czytałam twój to spory chlopak! Więc damy rade ! Co prawda wolałabym żeby jeszcze poczekal bo 12 maja mam rozmowę kwalifikacyjną do szpitala w którym chce rodzić. W moim mieście jest okropny szpital. W razie co będę pędzić do jeszcze innego kłopot w tym ze mam do niego 100 km. :) [emoji14] Najwyżej powije dziecię na autostradzie hahaha
ja też bym chciała poczekać te 3 tyg, bo 13 maja mama wylatuje na tydzień do Chin, a potrzebuję jej po wyjściu ze szpitala...

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Dziewczynki ile zestawow tych organizatorow z ikea kupic? 2-3?

Które wy te zestawy kupujecie? Dajcie link bo ja mam totalną masakre w szufladzie. Chyba jednak jedna szuflada na ubranka to za mało... Mi wczoraj przyszła kura do karmienia jest boska! Dotarł też materacyk do gondoli i prześcieradło. Kurde żarty się skończyły muszę spakować torbę! :p

Dziewczyny czy to normalne...

Bylam.wczoraj na IP bo mialam cisnienie 140/95, bolala mnie glowa i wgl czulam sie jak pijana, wypieki na buzi i goraco..

Zanim mnie przyjeli minelo 1.5h na krzeselku i mialam 119/80 stwierdzili, ze nie umiem mierzac cisnienia (ojcu mierzylam 6 lat choroby po 3 razy dziennie wiec to nie mozliwe zreszta 2 ciaze juz mialam cosnienie i gestoze)

I dzis od rana test robie..wstalam zeobilam sobie wode z cytrynka i platki na sniadanie usiadlam i od razu zmierzylam a tam.140/90

Po 5-10 min juz spadlo na 120/80

Glowa mnie boli 24h

Czy cosnienie moze sie tak wahac?

Teraz dopiero widzę różnice w tygodniach ;) ja jutro zaczynam 32 a to krok milowy w porównaniu z Waszymi 35 gdzie poród juz za rogiem ;) fajnie macie bo Wy będziecie tulily maluszki a ja się będę wiła w bólach ;) a jak mi się opóźni ???

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Haha zaplikujesz liść maliny i wiesiolka i Rozalka wyskoczy raz,dwa w terminie :)

Które wy te zestawy kupujecie? Dajcie link bo ja mam totalną masakre w szufladzie. Chyba jednak jedna szuflada na ubranka to za mało... Mi wczoraj przyszła kura do karmienia jest boska! Dotarł też materacyk do gondoli i prześcieradło. Kurde żarty się skończyły muszę spakować torbę! :p
Skubb komplet pojemników 6 szt za 19.99 :)

A ja wczoraj pierwszy raz poczułam czym jest czkawka mojej córki :)[emoji7]

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

ja też bym chciała poczekać te 3 tyg, bo 13 maja mama wylatuje na tydzień do Chin, a potrzebuję jej po wyjściu ze szpitala...

w57vyx8dubspq12k.png
Czyli nie pozostaje nam nic więcej jak zacisnąć nogi przez 3 tyg. :) Ja na moją nie liczę mieszka w innej miejscowości. Będę musiała sobie sama radzić. Ale jak mi się uda ze szpitalem to choć tam mnie odwiedzi :)

Dziewczyny czy to normalne...

Bylam.wczoraj na IP bo mialam cisnienie 140/95, bolala mnie glowa i wgl czulam sie jak pijana, wypieki na buzi i goraco..

Zanim mnie przyjeli minelo 1.5h na krzeselku i mialam 119/80 stwierdzili, ze nie umiem mierzac cisnienia (ojcu mierzylam 6 lat choroby po 3 razy dziennie wiec to nie mozliwe zreszta 2 ciaze juz mialam cosnienie i gestoze)

I dzis od rana test robie..wstalam zeobilam sobie wode z cytrynka i platki na sniadanie usiadlam i od razu zmierzylam a tam.140/90

Po 5-10 min juz spadlo na 120/80

Glowa mnie boli 24h

Czy cosnienie moze sie tak wahac?

Dziwne. Podobno wahania są najgorsze więc może zadzwoń do lekarza. Ja wczoraj na wizycie miałam 130/80 a na mnie to sporo bo normalnie ledwo do 100 dobija mi. Ale lekarz powiedział że ok więc nie wiem już jak to jest...

reklama
Dzień dobry...przypomnialyscie mi o wiesiołku. Jutro zaczynam 35 tc. Czas zacząć brać. Muszę kupić.
Zając ...mi położne polecały oeparol. I taki tez brałam w pierwszej ciąży.

Do góry