reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Emkamat uff... to sie malucha zarty trzymaja. Tak straszyc matke i ciotki [emoji53]

Motylku mam tak samo, mlody to sie wcale nie ruszal w porownaniu z gwiazdami. Jedna pastwi sie nad pecherzem, a druga czuje pod zebrami i w zoladku.

Emkamat noo to dobrze że wszystko w porządku. Ależ będzie duży z niego chłop [emoji16] który masz teraz tydzień?

thgfikgneziy9g6d.png

Jestem, uf tylko straszak. musiał coś majsteowac przy pepowinie. zapis ktg w normie, płyn w normie, zapis bez cZynności skurczowej, szyjka 2 cm zamknięta, macica miękka. młody waży 2462g co stawia go na 77 percentylu :/ tym akurat jestem przerażona.
Lekarz i położna na starynkiewicza na których trafiłam cudowni!
To twoje słoniątko jeszcze większe od mojego [emoji23]

w57vyx8dubspq12k.png

Jestem, uf tylko straszak. musiał coś majsteowac przy pepowinie. zapis ktg w normie, płyn w normie, zapis bez cZynności skurczowej, szyjka 2 cm zamknięta, macica miękka. młody waży 2462g co stawia go na 77 percentylu :/ tym akurat jestem przerażona.
Lekarz i położna na starynkiewicza na których trafiłam cudowni!
Super że wszystko ok...

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]

Trzeba bedzie szybko zajsc w druga ;) ja tez ogolnie dobrze znosze naprawde nie moge narzekac a to robie ale ... brakuje mi mojego ciala :) tej zwinnosci :)

p19u9jcg81ehxczt.png
O to, to! U mnie to samo. Chcialabym pouczyc synka jazdy na rowerku, poskakac z nim, porobic fikolki i ciagle z tylu glowy mam, ze nie powinnam, ze moje cialo nie jest do konca "tylko moim" i ze musze uwazac.
Do tego dzis brzuch tez bardziej daje sie we znaki. Pobolewa, spina sie. Dobrze, ze pozniej do znajomych idziemy to nawet drugiego dania nie robie, tylko zupa z przedwczoraj [emoji2].

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny wizytujace i te w szpitalu- trzymam kciuki, zeby wszystko bylo okey!
Kurcze nie pamietam od ktorego tygodnia w poprzedniej ciazy mialam co tydzien ktg robione...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry