A który to dokładnie tydzień? Mały gigant będzie [emoji28]Dziękuję za wpisowe wsparcie kochane! :*
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który to dokładnie tydzień? Mały gigant będzie [emoji28]Dziękuję za wpisowe wsparcie kochane! :*
To twoje słoniątko jeszcze większe od mojego [emoji23]Jestem, uf tylko straszak. musiał coś majsteowac przy pepowinie. zapis ktg w normie, płyn w normie, zapis bez cZynności skurczowej, szyjka 2 cm zamknięta, macica miękka. młody waży 2462g co stawia go na 77 percentylu :/ tym akurat jestem przerażona.
Lekarz i położna na starynkiewicza na których trafiłam cudowni!
Super że wszystko ok...Jestem, uf tylko straszak. musiał coś majsteowac przy pepowinie. zapis ktg w normie, płyn w normie, zapis bez cZynności skurczowej, szyjka 2 cm zamknięta, macica miękka. młody waży 2462g co stawia go na 77 percentylu :/ tym akurat jestem przerażona.
Lekarz i położna na starynkiewicza na których trafiłam cudowni!
O to, to! U mnie to samo. Chcialabym pouczyc synka jazdy na rowerku, poskakac z nim, porobic fikolki i ciagle z tylu glowy mam, ze nie powinnam, ze moje cialo nie jest do konca "tylko moim" i ze musze uwazac.Trzeba bedzie szybko zajsc w druga ja tez ogolnie dobrze znosze naprawde nie moge narzekac a to robie ale ... brakuje mi mojego ciala tej zwinnosci