reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Kurde! No! Dzięki dziewuchy [emoji8][emoji8][emoji8][emoji4] już mi lepiej [emoji12][emoji3] ja to już bym wszystko kupowała ale zaraz sobie myśle - hej pamiętaj, ze masz słaba ta kreskę. A wyczytałam gdzieś, ze taka słaba kreska wcale nie oznacza ciąży. Martwiłam sie bo om miałam 17 września a ze to moja pierwsza ciąża to myślałam, ze po tygodniu spóźnienia @ krecha będzie taka jak ta kontrolna [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Po 2 - 3 tyg. Na strumieniowym szybciej.

3jgxugpjvb0m6657.png

reklama
W tym wieku to już jadł raz dziennie i nie rozbieral mnie publicznie :)

Mało tego, sama nie popieram karmienia publicznie :)
Kochana piąteczka! [emoji6] Ja kp prawie 2lata i 3 mies. I to też tylko do spania. W tym wieku to już dziecko je wszystko, a KP to taki dodatek. Od 2 dni z powodu bólu jajników postanowiłam go odstawić, ale jest gotowy, bo już nie płacze.

Wiem że to nie taktowne pytanie ale w którym tygodniu poronilyscie ?
Przykro mi z powodu waszej straty dziewczyny :-(
Ja poczekam do końca pierwszego trymestru, bo w pierwszej ciąży to był 5 tydzień, w trzeciej stwierdzenie martwej ciąży w 13 tyg , a w piątej pusty pęcherzyk i brak dzidzi ale nie pamiętam w którym tygodniu.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

ja tez ostatnia mieiaczka 17 wrzesnia:) kreska zalezy od testu, od tego czy mocz był poranny i czy nie przesunęła się owu..moje testy jeśli Cię to pocieszy :)

Załączniki

• Facebook-20161021-071622.jpg
    Facebook-20161021-071622.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 67
  • Facebook-20161021-071834.jpg
    Facebook-20161021-071834.jpg
    59,3 KB · Wyświetleń: 76
Aaaa witam nowe mamusie [emoji4]
Kurde mam urlop a padam na pysk [emoji53] co za paradoks [emoji1]Powiem Wam że strasznie ciężko robi mi się zakupy. W niedziele mam gości i najchętniej dałabym im do jedzenia to na co ja mam ochotę [emoji48] serek almette i pomidory [emoji38][emoji38][emoji38]

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi nawet przez myśl nie przeszło teraz żeby coś kupować :) tyle tego po córce :) chyba że chłopak będzie, to panika[emoji14]bo w rodzinie same panny.
Za to mam fazę, żeby córce kupować. Teraz rozglądam.się za łóżkiem, bo to ze szczebelkami mnie już denerwuje. Nie możemy się razem położyć.
Moj synu juz od maja spi na zwyklej kanapie. Sam zrobil.bunt na lozeczko. Kanapa.stala u niego zawsze i czesto tam.spalismy jak byl chory lub jak potzrebowal. Teraz zawsze z kims zasypia tam na noc i czasem spi sam a czasem nie :)

Ja sie czuje tragicznie.brzuch mnie boli zoladek i flaki... Dreszcze okropne... Ledwo zyje... Dobrze ze wekend jutro.

Witam nowe czerwcowki!

Jasna kreska to kreska! A odcien zalezy od testu czesto.

Ja mam ciuszki zabawki lozeczko, Ale duzo musze kupic. Wozek, lezaczek, karuzele :) pelno ******* ale wezme sie za to po polowie. Liste musze sobie zrobic. Mysle ze pozniej zrobimy sobie watek wyprawkowy z listami i pytaniami :)

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

reklama
Uff już mi lepiej. Mlodamama21 byłaś już u gin, jeśli tak to który tydzień? Sory za pytania jeśli już pisałaś ale nie nadążam tymi wiadomościami [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry