reklama
O kurcze Caixa a co dokładnie robiłaś? Tez mnie to czeka ale jeszcze nie sprawdzałam ile to kosztuje. Ile masz lat ? Prenatalne powyżej 35 lat są free [emoji4]
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja robiłam TSH,FT3,FT4,HCV,VDRL,HIV,IGG,IGM. Niestety gratisowe badania prenatalne mnie nie obejmą bo 35 kończę dopiero w lutym :/
Milka strasznie mi przykro... Wiem co czujesz :'(
Camel i dobrze ze kazal Ci sie stawic w szpitalu. Przynajmniej Cue nawodnia trochę~
Yesenia witaj raz jeszcze
Gaya ja spie na brzuchu nadal
Majka ja dopuki nie powiem rodzinie uwazam co pisze na fb[emoji14]Ja prenatalnych nie robie. W pierwszej ciazy tez nie robilam
Ale produkujecie... Ponad 100 postów[emoji14]czytalam i czytalam [emoji3]
Camel i dobrze ze kazal Ci sie stawic w szpitalu. Przynajmniej Cue nawodnia trochę~
Yesenia witaj raz jeszcze
Gaya ja spie na brzuchu nadal
Majka ja dopuki nie powiem rodzinie uwazam co pisze na fb[emoji14]Ja prenatalnych nie robie. W pierwszej ciazy tez nie robilam
Ale produkujecie... Ponad 100 postów[emoji14]czytalam i czytalam [emoji3]
asicazg
Fanka BB :)
Ja u ginekologa - endokrynologa bylam prywarnie wypisal mi skierowanie na badania oczywiscie aby placic za wszystko bo nie mam refundacji z nfz ale poszlam do rodzinnej i ponad polowe badan jakie mogla wypisla mi bez problemu na nfz wiec troszke pieniedzy zoszczedze . Wiec polecam rowniez taka opcje . Dziewczyny a mam pytanie do was dlugo was boli/ bolal brzuch ? Bo ja zarazbzaczne 8tydzien a bole nadal wystepuje juz mniej bo momentami nie ciagle ale sa . Czy to normalne ? I od kiedy wytepuja mdlosci ? Czytalam ze od 5 tyg a u mnie nic
Napisane na LENNY w aplikacji Forum BabyBoom
Emkaa
Mnie ciągle boli brzuch, kłuje i ciągnie . Też się trochę martwie.Ja u ginekologa - endokrynologa bylam prywarnie wypisal mi skierowanie na badania oczywiscie aby placic za wszystko bo nie mam refundacji z nfz ale poszlam do rodzinnej i ponad polowe badan jakie mogla wypisla mi bez problemu na nfz wiec troszke pieniedzy zoszczedze . Wiec polecam rowniez taka opcje . Dziewczyny a mam pytanie do was dlugo was boli/ bolal brzuch ? Bo ja zarazbzaczne 8tydzien a bole nadal wystepuje juz mniej bo momentami nie ciagle ale sa . Czy to normalne ? I od kiedy wytepuja mdlosci ? Czytalam ze od 5 tyg a u mnie nic
A co do mdłości , to chyba sprawa indywidualna- jedni mają inni nie - ja miałam w poprzedniej w tej nie mam.
Mnie też boli brzuch i nie mogę się szybko zrywać na równe nogi. Robię na raty i kładę się na chwile a wieczorem jestem wzdęta i mam twardy brzuch.
Co do mdłości to nie koniecznie muszą być. W poprzednich dwóch ciążach w ogóle nie miałam
Co do mdłości to nie koniecznie muszą być. W poprzednich dwóch ciążach w ogóle nie miałam
Anulka.
U mnie bóle przeszły, ogólnie czuję się lepiej, ale wzdęcia tez mam[emoji53] no i te zaparcia. ..
sunnyday
Kasia śliczny pecherzyk i takie ładne zdjęcie Gratuluje.Zobacz załącznik 779072
No i trochę za wcześnie... Ale przed badaniem mi powiedział, że skoro owulację miałam 17 września to będzie jeszcze sam pęcherzyk... Ważne, że jest [emoji3] Z om termin na 7 czerwca, z usg na 13 [emoji5] Za tydzień kolejne usg i już powinno być serduszko [emoji178]
Jestem w pracy i nie mogę pisać
reklama