reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
O kurcze Caixa a co dokładnie robiłaś? Tez mnie to czeka ale jeszcze nie sprawdzałam ile to kosztuje. Ile masz lat ? Prenatalne powyżej 35 lat są free [emoji4]

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja robiłam TSH,FT3,FT4,HCV,VDRL,HIV,IGG,IGM. Niestety gratisowe badania prenatalne mnie nie obejmą bo 35 kończę dopiero w lutym :/

Milka strasznie mi przykro... Wiem co czujesz :'(
Camel i dobrze ze kazal Ci sie stawic w szpitalu. Przynajmniej Cue nawodnia trochę~
Yesenia witaj raz jeszcze ;)
Gaya ja spie na brzuchu nadal ;)
Majka ja dopuki nie powiem rodzinie uwazam co pisze na fb[emoji14]Ja prenatalnych nie robie. W pierwszej ciazy tez nie robilam :)
Ale produkujecie... Ponad 100 postów[emoji14]czytalam i czytalam [emoji3]

oar8s65gmlqg37sx.png

Ja u ginekologa - endokrynologa bylam prywarnie wypisal mi skierowanie na badania oczywiscie aby placic za wszystko bo nie mam refundacji z nfz ale poszlam do rodzinnej i ponad polowe badan jakie mogla wypisla mi bez problemu na nfz wiec troszke pieniedzy zoszczedze . Wiec polecam rowniez taka opcje . Dziewczyny a mam pytanie do was dlugo was boli/ bolal brzuch ? Bo ja zarazbzaczne 8tydzien a bole nadal wystepuje juz mniej bo momentami nie ciagle ale sa . Czy to normalne ? I od kiedy wytepuja mdlosci ? Czytalam ze od 5 tyg a u mnie nic

Napisane na LENNY w aplikacji Forum BabyBoom

Ja u ginekologa - endokrynologa bylam prywarnie wypisal mi skierowanie na badania oczywiscie aby placic za wszystko bo nie mam refundacji z nfz ale poszlam do rodzinnej i ponad polowe badan jakie mogla wypisla mi bez problemu na nfz wiec troszke pieniedzy zoszczedze . Wiec polecam rowniez taka opcje . Dziewczyny a mam pytanie do was dlugo was boli/ bolal brzuch ? Bo ja zarazbzaczne 8tydzien a bole nadal wystepuje juz mniej bo momentami nie ciagle ale sa . Czy to normalne ? I od kiedy wytepuja mdlosci ? Czytalam ze od 5 tyg a u mnie nic

Napisane na LENNY w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie ciągle boli brzuch, kłuje i ciągnie . Też się trochę martwie.

A co do mdłości , to chyba sprawa indywidualna- jedni mają inni nie - ja miałam w poprzedniej w tej nie mam.
3jgxugpjvb0m6657.png

Mnie też boli brzuch i nie mogę się szybko zrywać na równe nogi. Robię na raty i kładę się na chwile a wieczorem jestem wzdęta i mam twardy brzuch.

Co do mdłości to nie koniecznie muszą być. W poprzednich dwóch ciążach w ogóle nie miałam ;)

Nie kazdy ma mdlosci.
Brzuch mnie nadal pobolewa. szczegonie popoludniu. W zeszlej ciazy bolal mnie cala ciaze. Nie mocno ale ciagle cos.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Zobacz załącznik 779072

No i trochę za wcześnie... Ale przed badaniem mi powiedział, że skoro owulację miałam 17 września to będzie jeszcze sam pęcherzyk... Ważne, że jest [emoji3] Z om termin na 7 czerwca, z usg na 13 [emoji5] Za tydzień kolejne usg i już powinno być serduszko [emoji178]

f2w33e3kejrv901t.png
Kasia śliczny pecherzyk i takie ładne zdjęcie :) Gratuluje.
Jestem w pracy i nie mogę pisać :(

reklama
Kasia więc jeszcze tydzień i serduszko :)

Ja w poprzedniej ciąży miałam 3 razy prenatalne na początku w środku i na końcu ciąży test papa również, dzięki Bogu mam to w pakiecie z a który place co miesiąc.

svchs65gg8talrm7.png

Do góry