reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Kochane po swietach postaram sie Was nadrobic bo nie bylo mnie ledwie pare dni a tu czytania na pare godzin :) ale juz dzis chce Wam zyczycz spokojnych, wesolych i zdrowych swiat! Aby te kolejne ciazowe miesiace byly radosne i oczywiscie spokojne. Aby nasze maluchy byly piekne i zdrowe :) a ich mamy cale w skowronkach. Spelnienia marzen moje ciężarówki :* Wesołych świąt!

reklama
Dla zainteresowanych wklejam dekalog mameginekolog na święta
ba5df82117439f5e987f3199cf35f403.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czekać z płcią do porodu? No way [emoji2]

Biorę femibion 2 i dodatkowo wit D 1000 jednostek.

Przerwa w szykowanie świat na przegląd auta i wracam do roboty!

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Ja dzisiaj zostałam wykluczona z jakichkolwiek przygotowań do świąt dalej w łóżku samopoczucie bliskie 0 oby jutro było lepiej Wigilia u Nas a jeszcze pierogi trzeba pokleić i trochę ogarnąć [emoji50]

34bw3e3kgrfb6tx2.png

Cześć Dziewczyny :) Czy mogę do Was dołączyć :) Mam termin na 21.06.2017 wg OM , ale według ostatniego usg mam na 18.06.2017. Od dłuższego czasu szukam fajnego forum do pogadania i widzę ,że tutaj atmosfera jest naprawdę przyjazna :) Zaraz się wezmę za przeczytanie całego wątku.

Ale z Was gospochy ! Aż miło się czyta i z zazdrością;) ja posprzątalam, piore i siadam robić paznokcie;) a później byczymy się z mezem bo w końcu skonczyl mu się przedświąteczny Meksyk w pracy i wróci do domu o normalnej porze czyli koło 19 a nie 22 jak przez ostatnie dwa tygodnie. A jutro się wysypiamy i jedziemy do babci przygotowywać wigilię:)
Na pewno się jutro ,,zobaczymy" więc życzeń Wam nie składam bo ostatnio to forum jest dla mnie mila koniecznością i obowiązkiem w ciągu dnia ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Padam na pyszczek, nie ma dzis juz sil.

Wysprzatalam, wszystko pomyte z meblami i podlogami. Sernik upieczony, zakwas na barszcz zrobiony, pierogi zrobione, zakupy ogarniete, maz z wigilii w pracy odebrany ;)

Do góry