reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Kochane po swietach postaram sie Was nadrobic bo nie bylo mnie ledwie pare dni a tu czytania na pare godzin :) ale juz dzis chce Wam zyczycz spokojnych, wesolych i zdrowych swiat! Aby te kolejne ciazowe miesiace byly radosne i oczywiscie spokojne. Aby nasze maluchy byly piekne i zdrowe :) a ich mamy cale w skowronkach. Spelnienia marzen moje ciężarówki :* Wesołych świąt!

reklama
Dla zainteresowanych wklejam dekalog mameginekolog na święta
ba5df82117439f5e987f3199cf35f403.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czekać z płcią do porodu? No way [emoji2]

Biorę femibion 2 i dodatkowo wit D 1000 jednostek.

Przerwa w szykowanie świat na przegląd auta i wracam do roboty!

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Ja dzisiaj zostałam wykluczona z jakichkolwiek przygotowań do świąt dalej w łóżku samopoczucie bliskie 0 oby jutro było lepiej Wigilia u Nas a jeszcze pierogi trzeba pokleić i trochę ogarnąć [emoji50]

34bw3e3kgrfb6tx2.png

Cześć Dziewczyny :) Czy mogę do Was dołączyć :) Mam termin na 21.06.2017 wg OM , ale według ostatniego usg mam na 18.06.2017. Od dłuższego czasu szukam fajnego forum do pogadania i widzę ,że tutaj atmosfera jest naprawdę przyjazna :) Zaraz się wezmę za przeczytanie całego wątku.

Ale z Was gospochy ! Aż miło się czyta i z zazdrością;) ja posprzątalam, piore i siadam robić paznokcie;) a później byczymy się z mezem bo w końcu skonczyl mu się przedświąteczny Meksyk w pracy i wróci do domu o normalnej porze czyli koło 19 a nie 22 jak przez ostatnie dwa tygodnie. A jutro się wysypiamy i jedziemy do babci przygotowywać wigilię:)
Na pewno się jutro ,,zobaczymy" więc życzeń Wam nie składam bo ostatnio to forum jest dla mnie mila koniecznością i obowiązkiem w ciągu dnia ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Padam na pyszczek, nie ma dzis juz sil.

Wysprzatalam, wszystko pomyte z meblami i podlogami. Sernik upieczony, zakwas na barszcz zrobiony, pierogi zrobione, zakupy ogarniete, maz z wigilii w pracy odebrany ;)

Do góry