reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Byłaby afera na całe miasto, bo u nas jest jeden żłobek prywatny i jeden państwowy.

Jeśli będę miała kiedyś potrzebę zatrudnienia opiekunki to nigdy w życiu nie wybiore starszej kobiety.

f2w3skjoapwrgv7j.png
I bardzo dobrze ze byłaby afera! Moze by cos z tym zrobili...

Bellax super! Jesteś już spokojniejsza?

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Spokojnie. Jest przecież wiele żłobków , gdzie pracują kochające ciocie z powołaniem.

f2w3skjoapwrgv7j.png
Dokładnie, ja że swojego doświadczenia jako mama i jako wychowawca przedszkolny potwierdzam ze jest mnóstwo super przedszkoli i żłobków, i tu nie ma znaczenia czy państwowe czy prywatne. Zależy jacy ludzie pracują. Osobiście nie spotkałam się z tym by osoby pracujące że mną nie lubiły dzieci. Ciężko by było wytrzymać z taką gromadką gdy się ich nie lubi, więc przeważnie są to osoby które lubią tą pracę a o dzieciaki martwią się jak o własne.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety w ten sposób zostawiłaś bezbronne dzieci z oprawcami i nigdzie tego nie zgłosiłaś :( czy gdyby ktoś zataił informacje o tym, że twoje dziecko jest bite w żłobku nie byłabyś zawiedziona, zła?
Byłabym, ale powiedziałam dyrektorce to ona odpowiada za swoja kadrę i jej zachowanie. To nie moja wina , że zatrudniła przypadkowe osoby, które nie lubią dzieci. A dostępu do numerów telefonu rodziców ja nie miałam tylko dyrektorka to ona zawsze do nich dzwoniła jak cos się działo.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Byłabym, ale powiedziałam dyrektorce to ona odpowiada za swoja kadrę i jej zachowanie. To nie moja wina , że zatrudniła przypadkowe osoby, które nie lubią dzieci. A dostępu do numerów telefonu rodziców ja nie miałam tylko dyrektorka to ona zawsze do nich dzwoniła jak cos się działo.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Nie no, jak powiadomiłaś dyrekcję to dobrze, zrozumiałam, że po prostu odeszłaś i nic nie zrobiłaś.

ja kupiłam , jest o zapachu masła shea 125 ml - 30 zł , co prawda tubka niewielka , ale po pierwszym użyciu wydaje się że jest wydajny, wycisnęłam na ekę niewiele a rozsmarowałam cały brzuch , piersi i nawet na plecki nieco strczyło. Zapach dość intensywny , jeśli kogoś drażnią zapachy to raczej odradzam.
Ja też mam balsam przeciw rozstępom Palmers ale kupialam jak była promocja w Rossmannie za 23zl 250ml w butelce z pompka. Super się używa nie trzeba odkręcac. Jest wydajny szybko sie wchlania i rzeczywiście ma intensywny zapach taki kakaowy ale ulatnia się szybko więc tylko chwile go czuć.

p19ucsqv6rf79f3c.png

Mnie bardziej chodzilo, ze kupilam Palmers i zapach dla mnie nie do zniesienia, ale znalazlam mu nowego wlasciciela :)

A mnie dzis odwiedzila kolezanka w 8 m-cu, pogadalysmy sobie o ciazy :)

Gratuluję wszystkich udanych wizyt :)

Cymera ja też jestem graczką :) jak ta karcianka?

Tyle tematów poruszylyscie ze już nie pamiętam co mialam napisać [emoji14]

Ja przy SN mialam nacięcie i słyszałam że lepiej jednak jak zrobia nacięcie niż miałoby samo niekontrolowanie pęknąć. Właśnie w sobotę byłam u innej gin na kontroli i się mnie pyta czy nie byłam nacinana, tak się ładnie zagoilo ze nie zauważyła blizny.

Co do Mikołaja to ja nie lubię kłamać w ogóle, więc mówię prawdę, przy okazji uważam że prawda jest piękniejsza, że święta to czas milosci rodzinnej, spotykamy się i obdarowujemy chcąc sprawić bliskim radość.

Waga stoi w miejscu.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Dobry

Bylam z mlodym u lekarza ale glownie po to aby wziac zwolnienie, udalo sie na mnie ciazowe :)

Pieke ciacha zdrowe :)

Moj mlody chodzi do zlobka. Juz drugiego. Do pietwszego chodzil od 8miesiaca do 2lat. Drugi zaczal teraz we wrzesniu.. Stresowalam sie zmoana ale na dobre wyszlo.synu o wiele bardziej lubi tam chodzic. Pamieta imiona cioc, dzieci itd. Ja znow nie zostawilabym dziecka w domu z niania..

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Do góry