reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Ja też używałam olejków na brzuch i wyszło mi to dziadostwo pod koniec ciąży i to moment cały brzuch:( ale ja mam tendencje chyba bo na innych częściach ciała też są

Ostatnia edycja:
Na brzuch używam mleczka dla ciężarnych z babydream z rossmana. Super nawilża, dobry skład i tani. Rozstępy mam na dole biustu a góra i brzuch zero. Może tam za mało smarowałam ;) nie wiem czemu tylko tam mam a na brzuchu nic.
Roxi tort cudny :)
Fiolka ja mam czerwony plamy od przesuszonej skóry na dłoniach. Zawsze miałam suchą skore ale w ciąży to już masakra.

ja oststnio też sie dziwie bo 11 tydz i brzuszek rośnie jak szalony a nie przytylam tylko schudłam na razie , znowu w poprzedniej ciaży od razu przytyłam a brzuszek pózniej było widać.Co ciąża to innaczej poprzednia calkiem innaczej przechodzilam moze będzie synek hihi.

roxxie takie zachwyty, że aż wyciągnęłam kompa bo na komórce mi się nie odpala fotka...szacun :) ja ogólnie jestem noga w takich robótkach i strasznie żałuję

niebiesia ja polecam olejek migdałowy lub kokosowy, naturalne, nie drogie a nawilżają genialnie
Ja wychodzę z założenia, że jak ma wyjść to i tak wyjdzie, można minimalizować straty ale to nie ważne czym, bo wszystko nawilży.
W pierwszej ciąży od początku nakładałam mustelle, byłam bardzo sumienna a i tak w 8 miesiącu potrzaskał mi brzuch. Teraz już się smaruję migdałowym, ale nie wierzę, że mnie to uchroni, ale na pewno nie zaszkodzi :)
no i słyszałam, że swędzenie brzucha potrafi nieźle dokuczyć

Roxxi, tort jest bossski, gratuluję talentu!

U mnie rozstępy wylazły hurtowo- na sam koniec! A smarowałam sporo i naprawdę różnymi firmami, nie pomogło.

Wczoraj i dziś przyjmujemy gości, intensywny weekend mieliśmy, wreszcie wiedzą już wszyscy przyjaciele i jak to miło- tak widzieć szczerą radość, którą dzielą razem z nami i ze szczerego serca nam kibicują :-)

reklama
Do góry