Tralalala25
Fanka BB :)
ja będę w poniedziałek krzyczeć jak przyrost będzie elegancki@Tralalala25 nie mogę przestać krzyczeć przez Ciebie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja będę w poniedziałek krzyczeć jak przyrost będzie elegancki@Tralalala25 nie mogę przestać krzyczeć przez Ciebie!
taki był plan!
WSZYSTKIE wezmę!strumieniowe bierz, płytkowy dzisiaj rano wyszedł biały, więc wczoraj w ciągu dnia to chyba jakiś fejk był. Dzisiaj cofnęłam się w majowym wątku i sprawdziłam, że vaniliova też te z dozu robiła, a ona jeszcze niższą betę wyłapała
racja racjaWSZYSTKIE wezmę!
Super gratuluję nareszcie prawilne kreski czerwcowe i oby ciemniały. HurrrrrraO żesz Ty w mordę!!… @Bolilol, szukaj najbliższego dozu
ciemnienie będzie sprawdzane przez weekendSuper gratuluję nareszcie prawilne kreski czerwcowe i oby ciemniały. Hurrrrrra
gratulacje!!!O żesz Ty w mordę!!… @Bolilol, szukaj najbliższego dozu
o kurna! No teraz to jestem pod wrażeniemgratulacje!!!
Mi dozy strumieniowe pokazały betę 3,33
AAAAA! Tak się cieszę Mówiłam, że czerwiec będzie mocny @Tralalala25 szykuj się powoli czekam na mamusiach w 2024 obalimy statystyki i najwiecej bobasów urodzi się w lutymO żesz Ty w mordę!!… @Bolilol, szukaj najbliższego dozu
jak w poniedziałek przyrost będzie git to wbijam!AAAAA! Tak się cieszę Mówiłam, że czerwiec będzie mocny @Tralalala25 szykuj się powoli czekam na mamusiach w 2024 obalimy statystyki i najwiecej bobasów urodzi się w lutym