Kinnia95
Fanka BB :)
Powtorz rano. Powinna być ciemniesza. Dla mnie wyglądają 3 pozytywne. Na 2 nie widzę nic.Jestem po poronieniu i nie wiem na co się nastawiać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powtorz rano. Powinna być ciemniesza. Dla mnie wyglądają 3 pozytywne. Na 2 nie widzę nic.Jestem po poronieniu i nie wiem na co się nastawiać
Na ta chwilę nastawiaj się pozytywnie i skoro nie możesz iść na betę to po prostu trochę wyluzuj.Jestem po poronieniu i nie wiem na co się nastawiać
Owszem, ale w nocy nie chodzisz sikać co chwilę. Zresztą na ulotce również jest napisane, że test najlepiej wykonać ranoAle nie ma znaczenia czy ktoś spał czy nie. Ważne aby nie oddawać moczu.
No dlatego napisałam,że ważna jest przerwa między oddawaniem moczu a nie czy ktoś spał czy nie.Owszem, ale w nocy nie chodzisz sikać co chwilę. Zresztą na ulotce również jest napisane, że test najlepiej wykonać rano
Z tym spaniem mi chodziło, że rzadziej się chodzi sikac.No dlatego napisałam,że ważna jest przerwa między oddawaniem moczu a nie czy ktoś spał czy nie.
Dla mnie są takie same. Poczekaj kilka dni i zrób test znowu. Nie ma sensu robienie ich codziennie bo to żaden wyznacznik.Dzisiejszy z prawej, wczorajszy z rana z lewej. Chyba dzisiaj jest trochę mocniejsza
Ta po prawej jest wyraźniejsza.Dzisiejszy z prawej, wczorajszy z rana z lewej. Chyba dzisiaj jest trochę mocniejsza
,Dzisiejszy z prawej, wczorajszy z rana z lewej. Chyba dzisiaj jest trochę mocniejsza