Klaudia8896
Zaciekawiona BB
Witam jestem 8dni po owulacji dzisiaj zrobilam bete wynik 11,660, myślicie że to może być ciąża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To napewno ciąża.Witam jestem 8dni po owulacji dzisiaj zrobilam bete wynik 11,660, myślicie że to może być ciąża
Po 48 lub 72 godzinach. Najlepiej robić to w tym samym laboratorium. Przyrost powinien wynosić minimum 66% po 48h a w necie są kalkulatory do policzenia. Powodzenia!A po ilu dniach można powtórzyć bete żeby sprawdzić czy przyrasta
8dpo taka beta? [emoji44][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44] Gratuluję.Witam jestem 8dni po owulacji dzisiaj zrobilam bete wynik 11,660, myślicie że to może być ciąża
Przy takich wartościach wydaje mi się ze może już nie podwajać beta tak jak na początku[emoji848]Po 48 lub 72 godzinach. Najlepiej robić to w tym samym laboratorium. Przyrost powinien wynosić minimum 66% po 48h a w necie są kalkulatory do policzenia. Powodzenia! [emoji123]
A no właśnie nie skumałam czy to przecinek po 11, czy 11 tysiPrzy takich wartościach wydaje mi się ze może już nie podwajać beta tak jak na początku[emoji848]
Ale beta piękna bo to jest ponad 11 tys 8dpoA no właśnie nie skumałam czy to przecinek po 11, czy 11 tysi [emoji85]
Masz wynik 11.66 tak czy inaczej to ciąża. Jesteś przed terminem miesiączki.Nie nie, 11,660 ale nie tys