reklama
no moja karuzeli nie lubi
moze pozniej polubi,abrdzie ja rozudza niz usypia,patrzy jak sie zabaki ruszaj i jest tak zaciekawiona,ze ani rusz nie chce spac przy niej,jak ma juz dosc to daje mi znac jekami :och co za dziecko,malo ktore zabawki ja interesuja,mama jest najlepsza zabawka ;D
moze pozniej polubi,abrdzie ja rozudza niz usypia,patrzy jak sie zabaki ruszaj i jest tak zaciekawiona,ze ani rusz nie chce spac przy niej,jak ma juz dosc to daje mi znac jekami :och co za dziecko,malo ktore zabawki ja interesuja,mama jest najlepsza zabawka ;D
no ja tez. wiec jest przewijak ciut dalej tego gdzie jest ten misiek co jest karuzela przyczepiona.zreszta ja ostatnimi czasy zaczelam na noc przewijak sciagac bo jaks ei przebudza to wali w niego nogami...a ona nie spi u samej gory...
Gadget
MAJOWA MAMA 06` Zadomowiona(y)
Oooo! a myślałam że tylko moja Emilka ma uczulenie na wózek, a widzę że to dosyć powszechne. Bo mam już dosyć brzęczenia nad uchem że "to jest bardzo dziwne że ona nie lubi wózka, WSZYSTKIE dzieci śpią w wózku"- szlag mnie trafia.
abryz
MAJOWA MAMA'06
Szkraby się wkurzają w wózku, bo nic nie widzą. Będą miały radochę, jak im podniesiemy główkę (podobno po 3 miesiącu już można). Ja mam z boku budki szybki, więc mały tamtędy zerka i jest zadowolony. Ale zdarza się, że robi za alarm :-)
reklama
Podziel się: