reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

moja zasnela o 20.55 obudzila sie o 21.30 polecialam szybko karuzelke wlaczylam i zasnela po 5 minutkach a ja szybko salatke zrobilam.ale i tak do godziny obudzi sie na kaszke:)

reklama
no moja karuzeli nie lubi
moze pozniej polubi,abrdzie ja rozudza niz usypia,patrzy jak sie zabaki ruszaj i jest tak zaciekawiona,ze ani rusz nie chce spac przy niej,jak ma juz dosc to daje mi znac jekami ::)och co za dziecko,malo ktore zabawki ja interesuja,mama jest najlepsza zabawka ;D

sluchaj moja tez nie lbi karuzeli jak ma isc spac dlatego dalam jej ja do nog:) i sama melodia ja usypia a miskow nie widzi :) tak to by w szal odrazu wpadla:)

no ja tez. wiec jest przewijak ciut dalej tego gdzie jest ten misiek co jest karuzela przyczepiona.zreszta ja ostatnimi czasy zaczelam na noc przewijak sciagac bo jaks ei przebudza to wali w niego nogami...a ona nie spi u samej gory...

oj jeszcze nie chodz robi w nim dziwne rzeczy i np budze sie patrze a ona na brzuszku i szarpie szczebelki :)

Oooo! a myślałam że tylko moja Emilka ma uczulenie na wózek, a widzę że to dosyć powszechne. Bo mam już dosyć brzęczenia nad uchem że "to jest bardzo dziwne że ona nie lubi wózka, WSZYSTKIE dzieci śpią w wózku"- szlag mnie trafia.

Szkraby się wkurzają w wózku, bo nic nie widzą. Będą miały radochę, jak im podniesiemy główkę (podobno po 3 miesiącu już można). Ja mam z boku budki szybki, więc mały tamtędy zerka i jest zadowolony. Ale zdarza się, że robi za alarm :-)

reklama
Do góry