reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

reklama
udalo mis ie poprasowac zanim mamy kapiel! skonczylam dokladnie o 19.50 :) ale nogi mnie bola...

Maxin nie dziwie ci sie!!! moj tez dzis wczesniej bo tato po niego jedzie i juz po 10 !!! :):)

a jak widze pewnie wlasnie teraz macie czas dla siebie:)
ja wlasnie czekalam na wieczorek az pogadamy tylko jeszcze salatke musze isc zrobic bo wczesniej niemialam czasu....mala caly czas tak strasznie placze......

tak tak.zasnela o 20.55 i teraz czekam az sie obudzi jak zwykle......heh i karmienie tez mamytak jak wczoraj wiec czekamy albos ie sama zbudzi (jak to robi ostatnio) albo przez sen:)

ale ogolnie musze pow ze ladnie dzis spala i dosc czesto ale krotko.i jestem z niej dumna bo byla grzeczna u lekarza a zaraz po wizycie poszla spac w wozeczku na spacerku:)

o to dobrze,moja wciaz walczy z wozkiem,uff zastanawim sie kiedy sie to skonczy i w kocu go polubi,niewiemczemu tak go niecipi,oooooooooooo slysze mala hmmmmmmmmmm

ooo moze glodna? albo przez sen poplakuje? ojejs ie zdaza spi i nagle aluuuuu i dalej nynki:)
co do wozka moja tez nie znosi dzis poprostu chyba miala dobry dzien dla niego:):)

Moja też ma na wózek uczulenie ::) zawsze jak wchodzimy na spacer to jest ryk na całe osiedle, ::) zawsze pobuczy, pobuczy i zasypia :)

reklama
Do góry