reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

reklama
udalo mis ie poprasowac zanim mamy kapiel! skonczylam dokladnie o 19.50 :) ale nogi mnie bola...

Maxin nie dziwie ci sie!!! moj tez dzis wczesniej bo tato po niego jedzie i juz po 10 !!! :):)

a jak widze pewnie wlasnie teraz macie czas dla siebie:)
ja wlasnie czekalam na wieczorek az pogadamy tylko jeszcze salatke musze isc zrobic bo wczesniej niemialam czasu....mala caly czas tak strasznie placze......

tak tak.zasnela o 20.55 i teraz czekam az sie obudzi jak zwykle......heh i karmienie tez mamytak jak wczoraj wiec czekamy albos ie sama zbudzi (jak to robi ostatnio) albo przez sen:)

ale ogolnie musze pow ze ladnie dzis spala i dosc czesto ale krotko.i jestem z niej dumna bo byla grzeczna u lekarza a zaraz po wizycie poszla spac w wozeczku na spacerku:)

o to dobrze,moja wciaz walczy z wozkiem,uff zastanawim sie kiedy sie to skonczy i w kocu go polubi,niewiemczemu tak go niecipi,oooooooooooo slysze mala hmmmmmmmmmm

ooo moze glodna? albo przez sen poplakuje? ojejs ie zdaza spi i nagle aluuuuu i dalej nynki:)
co do wozka moja tez nie znosi dzis poprostu chyba miala dobry dzien dla niego:):)

Moja też ma na wózek uczulenie ::) zawsze jak wchodzimy na spacer to jest ryk na całe osiedle, ::) zawsze pobuczy, pobuczy i zasypia :)

reklama
Do góry