reklama
udalo mis ie poprasowac zanim mamy kapiel! skonczylam dokladnie o 19.50 ale nogi mnie bola...
Maxin nie dziwie ci sie!!! moj tez dzis wczesniej bo tato po niego jedzie i juz po 10 !!!
a jak widze pewnie wlasnie teraz macie czas dla siebie
ja wlasnie czekalam na wieczorek az pogadamy tylko jeszcze salatke musze isc zrobic bo wczesniej niemialam czasu....mala caly czas tak strasznie placze......
Maxin nie dziwie ci sie!!! moj tez dzis wczesniej bo tato po niego jedzie i juz po 10 !!!
a jak widze pewnie wlasnie teraz macie czas dla siebie
ja wlasnie czekalam na wieczorek az pogadamy tylko jeszcze salatke musze isc zrobic bo wczesniej niemialam czasu....mala caly czas tak strasznie placze......
tak tak.zasnela o 20.55 i teraz czekam az sie obudzi jak zwykle......heh i karmienie tez mamytak jak wczoraj wiec czekamy albos ie sama zbudzi (jak to robi ostatnio) albo przez sen
ale ogolnie musze pow ze ladnie dzis spala i dosc czesto ale krotko.i jestem z niej dumna bo byla grzeczna u lekarza a zaraz po wizycie poszla spac w wozeczku na spacerku
ale ogolnie musze pow ze ladnie dzis spala i dosc czesto ale krotko.i jestem z niej dumna bo byla grzeczna u lekarza a zaraz po wizycie poszla spac w wozeczku na spacerku
reklama
Podziel się: