reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

Przez weekend byliśmy u moich rodziców więc w sobote wieczorem zostawiliśmy pyzolinkę pod opieką babci i wyskoczyliśmy ze znajomymi na piwko, fajnie było :).
W sobotę też jedziemy i planujemy basen, ale wcześniej bo w piątek mamusia ma wychodne i... idzie na rozmowe w sprawie pracy-właściwie 2 rozmowy więc trzynajcie kciuki!

reklama
A ja raz byłam sama w bibliotece (10 minut) i w sklepie (5 minut). Zaszalałam po prostu ;D ;D ;D Ale jeszcze z tego powodu nie cierpię :-)

Ja byłam u dentysty i wyskakuje czasem wieczorem po chlebek czy wedlinke - to w Krakowie, natomiast jak byłam na wakacjach u rodziców to wychodziłam polatac po sklepach i raz na piwku, tzn ja pilam wode mineralną ;)

No widze, ze szalejecie dziewczyny ;D

Reni trzymamy kciukory :)

A ja to nie wiem kiedy sie wybiore do tego fryzjera...moze w piatek?

o kurka reni też trzymam kciuki i już się doczekac nie mogę relacji:)))
abryz no Ty to szalejesz widzę nosi Cię oj nosi...żeby się tylko ten czas samotny na dziecku nie odbił,bo zapomni jak wyglądasz:)))))))))))))))))

reklama
reni ja również trzymam kciuki.
Pisałam wcześniej, że nie jedziemy na wieś na imprezkę, ale namówili mnie żeby pojechać również z Anią. Skusiłam się, bo obiecali, że będą do niej w nocy wstawać ;) (już to widzę po prostu :laugh:) Za dużo pewnie się nie napiję, bo przecież ktoś musi się dzieckiem zająć od 6 rano :) Przynajmniej dzieci trochę skorzystają ze świeżego powietrza.

Do góry