ale wy pozno spac chodzicie, ja jak wytrzymam do 22 to jest swieto jakies moj uwielbia wozek, wlasciwie w dzien to tylko w nim spi, na spacerze tez od razu zasypia chyba ze jest juz wyspany to wtedy jedzie cichutko i sie rozglada.
reklama
a moja jest dzis taka grzecznai tak ladnie spi! moze dlatego ze wiekszosc czasu spedzilismy na polku! taka cudna pogoda!! a ja tak poznos pac chodze jak maz ma 2 zmioane to kolo 1 nawet 2 a wstaje ostatnio po 8 bo mala tak dlugo daje sie wyspac
a mój juz polubił wózek
a u mnie Roman nie lubi siedzieć sam z MIrkie - nie wiem - czy może on boji zostać z nim sam na sam??? ;D - nawet w piątek i sobotę na spacer nie poszedł ( ja na razie nie jestem w stanie się włóczyć) i biedny MIrek siedzi cały czas ze mną w domu.
a u mnie Roman nie lubi siedzieć sam z MIrkie - nie wiem - czy może on boji zostać z nim sam na sam??? ;D - nawet w piątek i sobotę na spacer nie poszedł ( ja na razie nie jestem w stanie się włóczyć) i biedny MIrek siedzi cały czas ze mną w domu.
A ja teraz przy drugim dziecku widzę że mam o wiele więcej cierpliwości, spokoju do dziecka, czuję się taka spełniona i szczęśliwa że mam zdrowego synka który na dodatek jest taki kochany że powiem Wam że nawet za bardzo mi nie brakuje "wolności". Nawet wyspana jestem bo mój misio np. dziś przespał całą noc od 20 wieczorem z przerwą na cyca o 4 w nocy i kleik o 8 poczym zasnęliśmy razem i obudziliśmy się przed 10 razem ze starszą córcią.
A jak potrzeba mi bardzo chwili dla siebie to mały zostaje z mężem a ja idę się wygrzać na solarium, raz byłam po porodzie u fryzjera. Teraz jest super, trochę sobie nie wyobrażam jak to będzie od października jak wrócę do pracy, brrrrrrrrrrrrr......
A jak potrzeba mi bardzo chwili dla siebie to mały zostaje z mężem a ja idę się wygrzać na solarium, raz byłam po porodzie u fryzjera. Teraz jest super, trochę sobie nie wyobrażam jak to będzie od października jak wrócę do pracy, brrrrrrrrrrrrr......
chcialam sie wam pochwalic! nie dosc ze Judi byla taka grzeczna przez caly weekend to znow kocha tatusia w ciagu 2 dni zalatwilismy te klopoty jestem w szoku bo jak wczesniej probowalismy tez tak powolutku i stopniowo to wielka awantura byla jeszcze czeka nas karmienie i pare innych pierdolek
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
To super Lilith...
A ja sobie ide w piatek na spotkanie z kolezankami z liceum... ale fajowo
A ja sobie ide w piatek na spotkanie z kolezankami z liceum... ale fajowo
JAK MILO MIEC MEZA W DOMU,PO TAKIEJ PRZERWIE,SOBOTNI WIECZOR BYL WSPANIALY,KINO,SPACER,W DOMKU WINKO ROZMWY DO RANA,TANCE,PRZYTULANKO,OBY WIECEJ TAKI WIECZOROW.
STOKROTKA byla bardzo grzeczna,ladnie spala,jadla,dobrze jej pobyt u nany zrobil.Ja ja zostawilam nie moglam przestac o niej myslec,ale ju po tel.od mamy sie uspokoilam,od rana CZEKALM NA GODZINE ABY PO NIA JECHAC,choc bylam na mega kacyky i nie wypania bo siedzielismy do 4rano i tak juz ja chcialm miec w domu.Ja przyjrchalam to sie s,icznie usmiechala i z radosci trzersla raczkami.
Agusiaaa milego spotkanka
lilith a widzisz powoli a do celu
ola_o pochawl sie fryzurka jak wrocisz
STOKROTKA byla bardzo grzeczna,ladnie spala,jadla,dobrze jej pobyt u nany zrobil.Ja ja zostawilam nie moglam przestac o niej myslec,ale ju po tel.od mamy sie uspokoilam,od rana CZEKALM NA GODZINE ABY PO NIA JECHAC,choc bylam na mega kacyky i nie wypania bo siedzielismy do 4rano i tak juz ja chcialm miec w domu.Ja przyjrchalam to sie s,icznie usmiechala i z radosci trzersla raczkami.
Agusiaaa milego spotkanka
lilith a widzisz powoli a do celu
ola_o pochawl sie fryzurka jak wrocisz
reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
jak ja wam zazdroszcze ze tak se mozecie same wyjsc mi niestety od porodu dano tylko raz 2 godziny wolne na fryzjera i to wszystko....
Ale poczytam o waszym wychodnym to pomarze jak bym to ja wychodziła....
Ale poczytam o waszym wychodnym to pomarze jak bym to ja wychodziła....
Podziel się: