reklama
I@nka
Mama majowa'06 Entuzjast(k)a
O Maxim ale Ci tych tancow zazdroszcze:-) bo tej niedzieli to juz nie;-) ja bylam w sobote na parapetówce u koleżanki (dlatego nie pojechaam na zjazd u Trini:-(). Przyszłam o 1 bo oni wybierali sie na podbój miasta ale ja jak pomyślalam ze młody sie rano obudzi to wolałam sie połozyc a i tak mnie glowa bolała i pic sie chciało
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
A ja miałam wczoraj dwugodzinne wychodne do Witalnego Świata w Tatralandii :-) Było super. Jest tam kilka saun, jacuzzi, prysznice z masażem i kilka innych ciekawych rzeczy. Można się wspaniale zrelaksować i odpocząć od tego słońca co tu daje ostatnio czadu. Dzisiaj było 36 stopni
P.S. Dzisiaj Tomek zaliczył Witalny Świat
P.S. Dzisiaj Tomek zaliczył Witalny Świat
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Muszę się pochwalić w imieniu swoim i a+t+? ponieważ balowałyśmy 3 noce pod rząd w Gdyni w imprezowniach :-)Wracałyśmy 2 razy o 5 rano a w ostatnią noc już o 2 bo byłyśmy wykończone ;-)Wytańczyłyśmy się za wszystkie czasy :-) a w ostatnią noc nawet w towarzystwie pilotów wojskowych z Belgii Przynajmniej podszkoliłyśmy język angielski w mowie ;-)
Kochana! Sprostowanie ;-)Pierwszej nocy wrocilysmy o 6 (po czym ja pojechalam prosto do pracy), drugiej po 5, a trzeciej przed 3 ;-) Poza tym, nie zapominaj, ze jednego wieczora bylysmy w Gdansku na imprezie, a w dzien miedzy imprezami w Sopocie, takze poznalas cale Trojmiasto :-).Muszę się pochwalić w imieniu swoim i a+t+? ponieważ balowałyśmy 3 noce pod rząd w Gdyni w imprezowniach :-)Wracałyśmy 2 razy o 5 rano a w ostatnią noc już o 2 bo byłyśmy wykończone ;-)Wytańczyłyśmy się za wszystkie czasy :-) a w ostatnią noc nawet w towarzystwie pilotów wojskowych z Belgii Przynajmniej podszkoliłyśmy język angielski w mowie ;-)
Pochwalmy tez przy okazji mojego meza, ktory te 3 noce zostawal z 3 dzieci i sobie ladnie poradzil
reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
a+t+? już pochwaliłam twojego chłopa na wątku o tatusiach Oczywiście zwiedziłam całe Trójmiasto tylko nie chciałam się rozpisywać :-)
anzk wklejaniem zdjęć to pewnie zajmie się Agusia jak będzie miała chwilkę.
anzk wklejaniem zdjęć to pewnie zajmie się Agusia jak będzie miała chwilkę.
Podziel się: