reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

reklama
A my byliśmy wczoraj z moim mężem i znajomymi w kinie na filmie Scope z Woodym Alenem !
Bardzo fajny, lekki i przyjemny ! Fajnie tak od casu do czasu do kina wyskoczyć !

Watek cos obumiera...Ja w kinie bylam z mezem tylko 1 po urodzeniu Alka. Ale w sobote bylismy w naszej starej ulubionej knajpie motocyklowej z mezem i bylo super! Potem jeszcze znajomi odwiezli nas motocyklami do domu:-) Matko jak dawno sie tak nie wyluzowalam:rofl2: teraz sie uwowilismy ze jak moja mama przez wakacje nie musi pilnowac Alka jak ide do szkoly to bedzie go pilnowac od czasu do czasu jak chcemy gdzies wypasc...zostawiamy go u mojej mamy a potem przyjezdzamy w nocy i ona jeszcze troche rano sie nim zajmuje a potem juz my wiec musimy byc w miare w stanie;-):tak:
Nastepny wypad zrobimy sobie do jakiegos klubu potanczyc:-)

super angie
my ostatnio nie mamy checi i czasu,maz za bardzo zmeczony,ja humorzasta,Natalka jak nie chora to zabki,a moja mama tez pracuje wiec wekedn jeste dla niej jedynym czasem na wypoczynake,a przy malej w sumie nie wyspi sie wogoleAle raz na miesiac wyskakujemy do znajomych,pabu,chco dawno juz niebylismy,ostatnio na urodzinach kumpeli w polowie maja

chyba czas na jakas bibe,w czwatrek przyjezdza kuzynka z mama wiec w sobote szykuje sie damski wieczor:tak:

No to zycze udanego wieczoru Maxin:tak:
Moja mama pracuje prawie non stop i wlasnie dlatego glupio mi bylo wykozystywac ja jeszcze dodatkowo bo ona ma tylko 2 niedziele w miesiacu wolne czyli 2 dni w miesiacu:sick: i wtedy zazwyczaj pilnowala Alka jak bylam w szkole. A teraz juz sa wakacje wiec ona moze wieczorem z nim zostac czasami bo ogolnie bardzo lubi sie nim zajmowac a Alek tez za nia przepada:tak:

moje wychodne - to może tylko do kibla - choć nie zawsze samodzielnie - czasami ogonek za mną podrepce. No i sorki zapomniałam - super wychodne - do pracy:szok:

A ja dziś zatęskniłam za pracą, bo przy takiej pogodzie z moimi chłopakami jobla można dostać. Jeden z nudów idiocieje, drugi ma ataki wycia. Modlę się o słońce albo 1 września :angry::angry::angry:

Wychodne miałam ostatnio we wrześniu 2005r. Teraz mam szlaban i narazie na żadne wyjście nie liczę, chyba że do gina lub dentysty. Zakupów nie liczę, bo tam też mi chłopaki towarzyszą, a Kubeł to nawet w wucecie, jak Mireczek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no szokoda laski,a wogole tesknicie za takim wychodnym? czy juz poprostu o tym nie myslicie,
a chlopy wasze nie moga zostac z dzieci na chwile,a wy z kolezanka na kawuche sie wybrac,albo spacer ???

angie dzieki czekam na sobote,w pabie ma byc dj.karaoke wiec moze byc wesolo,nie bylam w nim chyba z dwa lata,a swego czasu spedzilismy tam duzooooo czasu,irlandzi pab super towazrycho:tak:

a ja wczoraj byłam z kumpelką na kawce - rodzice z Małą zostali, cali szczęśliwi bo my odwiedzamy ich co 2-3 tygodnie lub rzadziej :tak:

reklama
Do góry