reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

ZYCZE WIEC CUDWONEGO RELAXU:-) NIECH BEDZIE MILO I ROMANTYCZNIE;-) DZIECI BEDE POD OBRA OPIEKA:-)

ate co siedza w domu nie martwcie sie jeszcze wyjdziecie;-) czasmi obowiazki sa wazniejsze niz przyjemnosc,ale da sie nadrobic,glowa do gory:-)

reklama
Ja tez zycze milych wypadow:happy:
Dzis bylam wreszcie u fryzjera a jutro albo w piatek sie wybieram z kumpela do knajpy. Pozatym wracam na pilates, ide albo we czwartek albo po swietach zaczynam...juz dawno mialam zaczac chodzic ale dopiero szkola mnie zmobilizowala bo potrzebuje zaswiadczenia na WF:tak:

a+t+ szkoda ze nie mieszkamy blisko siebie, w tym samym miescie to w jeden tydzien moglaby jedna zajac sie obojgiem dzieciaczkow i wtedy druga para mialaby czas na wyjscie i na zmiane.

A ja dzisiaj caaly dzien latalam po sklepach. Mama zostala z Julcia a ja pojechalam najpierw do bautzen a potem do goerlitz i nakupowalam sobie szmat. No cudny dzien po prostu. :tak: (chociaz co spojrzalam na jakies dziecko to tak mnie serducho bolalo z teskonoty:-( )

a+t+ szkoda ze nie mieszkamy blisko siebie, w tym samym miescie to w jeden tydzien moglaby jedna zajac sie obojgiem dzieciaczkow i wtedy druga para mialaby czas na wyjscie i na zmiane.
No bardzo szkoda, bo bysmy sie poznaly blizej :-)

Ja wczoraj wieczorem pojechalam sobie do centrum handlowego na zakupki. Kupilam sobie peelingi do twarzy i ciala, podklad do twarzy (wreszcie!), cienie do powiek, bo mi sie pokonczyly, buty... Od razu lepiej sie czuje :-) Potem wieczorem byl... przyjemny wieczor ;-) , a nawet bardzo przyjemny ;-) i dzis czuje sie jak nowo narodzona mimo, ze dzien byl ciezki i pelen przeciwnosci losu kurna :wściekła/y:.
Jutro rano jade z Alicja do kolezanki (i jej 8 miesiecznego synka). Pewnie bedzie niezly fun z dwojka maluchow :tak:

No to fajnie dziewczyny sobie spedzacie czas...zakupy ehh coz to za mila terapia dla bab;-) Ja sobie dzis tylko bluzke w ciuchlandzie z markowymi rzeczami kupilam ale tez mnie milo polechtalo:-)

Biedronka jak sobie zrobie jakies ludzkie zdjecie facjaty to wkleje bo narazie jakos nie mam czasu...robimy pozadki wiosenne bo zesmy juz niezle sie zapuscili a swieta to dobra okazja... a tak do sprzatania w chalupie to nie za bardzo wygladam;-) fryca mam takiego jak po ostatniej wizycie u fryzjera chyba z pol roku temu:zawstydzona/y:

a ja mam dzisiaj wolne :))) mialam rano lekcje szwedzkiego :) potem wzielam BARDZO dlugi i niestresujacy prysznic :))) a tera lete do miasta i do fryzjera i na sklepy popatrzec i w ogole mam czas tylko dla siebie az do 20 bo tata wzial Olafa :)))
no to pedze bo czas leci hehehehehe

reklama
nie :)
podobny do niderlandzkiego, ktory znam bardzo dobrze i do niemieckiego tyz :)
juz conieco umiem i duzo rozumiem :)
a w ogole to byly my dzisiaj z Biedrona w zooooo :) zimno bylo strasznie ale fajnie :)
mam nadzieje ze foty niedlugo zamiesci :)))) bo Olaf kolejna laske zaliczyl ;)) wiec pieknie sie usmiechal do aparatu :)))

Do góry