reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

łoł matko Głuszek - ale ty schudłaś. :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-):-):-):-):-)
Wielkie gratulacje :tak::tak::tak::tak:
Wyglądasz z figurką i z fryzują super :-):-):-):-):-):-)

reklama
dzieki dziewczyny za rady
wlasnie tez Kasiunka dzis wpadlam na ten p0omysl !!!musimy tak wyprobowac!!
Aha no i dzis rozebralam niekapka, wyjelam ta gume ze srodka i Hafsa wypila 40okolo ml soku!!:):):)::):):):):):):) no a poza tym to zasnela o 16.30 i do tej pory spi:) juz 1,5 godziny szok!!tak to sie raczej nie zdazylo!i normalnie zauwazylam ze jak zasypia to musi pmiec koldre zasunieta na oczy. ech te dzieci!

:-) :-) :-) :-) Ja się wczoraj pożarłam z mężem :wściekła/y: ,ostatnio krzywda mu jak ma coś zrobić w domu. Tak się składa że dzisiaj mam BABSKI COMBER z okazji przejscia na butelkę :-) :-) :-) Wrócę w nocy, a wychodzę o 16,30 :baffled: :-) :happy: myślę ze przyda się mu taka terapia szokowa, co by mu się wspomniało że dom to duuuuuuużo obowiązków. Życzcie mi udanych hulanek :-) :-) :rofl: :rofl: :rofl: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2:

Zapomniałam napisać że friz już sobie zrobiłam, pazury pomalowałam, ciuchy przygotowałam i nogi ogoliłam ;-) teraz tylko do bankomatu :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Gluszek dopiero teraz doszla do stron ztwoja fotka,prosz prosze ale z cie lufa,fryzurka bardzo ci pasuje,a po twarzy wcale nie widac zmeczenia;-)

Ewcia baw sie wysmienicie,nie ma jak babski wieczor,aj sie na taki szykuje juz od dawna,ale jakos ciezko pogodzic czas,aby wszystkim pasowala,moze w koncu sie uda;-)

ewe baw sie superowo wybaw sie podwójnie bo i za mnie a jak opowiesz jak było puczuje jakbym i ja miała wolne:-D :-D
Udanej imprezki ciekawe jak mąz to pzezyje;-)

reklama
Do góry