reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

reklama
Wróciłam cala i zdrowa a przy kompie zaraz zdechnę hihi . Obskoczyłyśmy 2 puby , wyśmiałam się za wszystkie czasy, podrywał mnie jakiś koleś- coprawda trochę prymitywny był ale liczy się sam fakt :-) zawsze się człowiek jakoś podbuduje :cool2: :-) :cool2: . W sumie wypilam 3 Pilsnery z sokiem imbirowym ppppppppyyyyyyychhhhhha wypaliłam 5 fajek :baffled: :dry:. Po pierwszym piwie mało nie zjechałam z krzesła ale po drugim piwie wszystko mi przeszło heheh, dopiero po trzecim postanowiłam się zapisać na Salse :rofl: :rofl: :rofl: . Do domu wróciłam przed 24.00 :rofl: :rofl: :rofl: mąż i Amelka spali ;-) .
A u mnie o 2.00 w nocy dramat bo trzeba było dziecko nakramić, ledwo szlam do tej kuchni :hmm: :rofl: i jak na złość obudziła się o 7.00
Fizycznie czuję się fatalnie ale psychicznie :-) :-) :-) :-) bomba /
Acha po drodze powrotej zgubiłam dwa fleki z obcasów heheheh muszę iść do szewca :dry: :baffled:
Bardzo wam polecam taką ucieczkę z domu, serio ... człowiek czuje się taki młody ....

a ja wam powiem ze jakos nie ucze sie uwiazana!! moze dlatego ze chodze do pracy ze zawsze jak co to moja mama zajmume sie mala! zreszta ja nie lubie byc bez Zosie wola ja wszedzie zabierac i wolne chwile wole spedzac z nia!! nie czuje sie ani pzremeczona ani zamknieta - cvzuje sie wspaniale
no moze do kina by sie wyskoczylo albo do pubu na piwo ale moze dlatego ze moge i mam taka mozliwosc to wcale mi sie az tak nie chce

uwielbiam za to samotne wyskoki za zakupy!! dzis wlasnei jade i juz sie na to ciesze:)
i raz jak bylam z kol i sie okupilam ale zosi oczywiscie kupilam suprajsy to miala dobry humor dlugi czas

Ewe gratulation! I ja sie w koncu doczekałam wyjscia dla przyjemnosci a nie tylko do szkoły czy do slepu:laugh2: I dzis jestem na kacu własnie...Wczoraj byłam ze znajomymi wreszcie w naszym pabie motocyklowym do ktorego chodzilismy przez wiele lat. Qrcze zajebiscie było...Nawet grałam w piłkazyki i 2 razy wygrałam...a myslałam ze juz nie umiem:-D Wrociłam jakos po 1 w nocy i miałam taki humor ze ledwo nie obudziłam Alka:zawstydzona/y::laugh2:

reklama
Do góry