reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

reklama
DZIKI eWE ZA RADE!TAK TEZ PLANUJE ZROBIC, TYLKO TEN MOJ hAFSIR NIEPRZEWIDYWALNY CZASEM PO ZUPCE CHCE PIC, A CO >MLEKO?DLACZEGO JAJEJ OD MALEGO :):):):):)(JAKBY ONA DUZA BYLA) NIE UCYLAM PIC Z BUTELII?CHOC RAZ NA DWA DNI!NORMALNIE Z NASTEPNYM DZIECKIEM TEGO BLEDU NIE ZROBIE!

Tamaruniu ja też już takiego błędu nie zrobię, kapa bez tej butelki. Teraz już jest lżej, bo w zamian można dać obiadek a do popicia jakiś soczek ( u nas łyżeczką albo z kubka z dziubkiem- nie może być niekapek :( )

moja na szczęście butelkę przyjeła bez żadnych protestów - po prostu ciągnie i już, czy to kaszkę, czy to moje mleko (opiekunka ostatnio ją karmiłą :-)), czy soczek :tak:

głuszek fryzurka super, bardzo ładnie ci w niej. A jeśli chodzi o figurkę to chyba przodujesz w zrzucaniu wagi (nie mylić z rzucaniem wagą ;-) ) Naprawdę super wyglądasz i chyba tak jak pisze lilith każda z nas ma podkrążone oczy i czasami się sobie nie podoba w lustrze... tak to chyba już jest jak przychodzi jesień i zima...

Głuszek ale ty schudłaś!!! A fryzurka bardzo twarzowa.

Tamarunia, a może niech Rehman spróbuje dać Hafsie mleka z butelki, ale ciebie nie może być w pobliżu. Musi być głodna. Spróbujcie- może się uda. My tak zrobiliśmy. Pola na początku nie chciała ode mnie butelki, bo mogła mieć cycuszka, ale od Darka wzięła, bo wiedziała, że nie ma wyboru. Teraz nie ma problemu- je ode mnie też.

moja była ANTY do butli i po prostu jak ja odtswiłam to dawałam jej dotąd pólki nie wzieła. darła sie, wrzeszczała preżylą wiec zaboierałam butle i mówiłam" Marysiu nie mozesz pic mleczka mamy. Tu jest pyszne mleczko które cię wyleczy i BYŁAM PRZEKONANA ze robie słusznie. Po 5 godzinach chwyciła. Acha i sprawdzice bo moze dziecku dizurka nie odpowada. My do tej pory się szukamy najleopszej
Dzięki dziewczyny za miłe słowa. Ale teraz juz mi chyba kilogramki staną albo nawet pójdą w prawo :confused: :confused: :confused:

reklama
z tą dziurką to racja - ja nie mogłam nauczyć kaszki jeść przez ten "kaszkowy" smoczek - więc sama sobie zrobiłam smoczek "tórjprzepływowy" ;-) rozcięłam wzdłuż całego czubka i jest ok, ciągnie jak złoto :-) a soczek czy samo mleczko pija przez normalny smoczek z 1 dziurką i nie ma problemu :tak:

Do góry