reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

reklama
Gluszku wygladasz fabiules:) po prostu!!bardzo podoba mi sie ta fyzurka!!normalnie moja ulubiona!!!!:)

a wiecieco ?ze chyba macie racje z tym zostaniem sam na sam z Hafsa!!no przekonamy sie jak to bedzie!

bo wpawdzie to nie jest wychodne, ale od czegos trza zaczac nie? w srode za tydz ide do dentysty:) hahahaha i Rehman bedzie musial zostac z mala sam, ale kurde najgorsze jest to, ze ona nie umie pic z utelki i co ona bedzie jesc ?jeszce nic nie wymyslilam! mam ochote klnac!

Tamaruniu, to może niech poda malej zupkę, kaszkę albo jakieś owocki? Ja tak robię jak potrzebuję wyjść.

Gluszeka le ty bombowo wygladasz!!!
A co do tych podkrazonych oczu nie przesadzaj!naprawde dobrze wygladasz i powiem ci ze podkrzaone oczy to chyba kazda z nas niestety ma:(

Ja ostatnio tez sie czuje zaniedbana...kurcze:(w dodatku @ dostalam i znow ciagle bym zarla:(

reklama
dzięki wam opd razu człowiekowi handra mija i ma lepszy humorek. A dzis mnie dzeszcz zmoczył i całe włosy mi ise skrecily i wygladałam jakbym sobie ubrała na głowę taki włochaty beret. Maskara, hehe

Do góry