reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

reklama
Angie oj szkoda, szkoda :-)

Dziewczyny a jakie macie plany na sylewstra ? kurcze już czas coś wymyślić a my oczywiście jak co roku nie wiemy :baffled: a marzy mi się coś ekstra...

bo to takie na sile trzeba sie cieszyc nowym rokie dzien jak co dzien i trzeba sie bawic a jak nigdzie nie idziesz to wszyscy sie dziwia jak tak mozna!!!
nie umiem tego zabardzo opisac!!
jak juz to lubie w ta noc siedziec ze znajomymi w domu nie lubie takie imprez potancowek kameralna imprezka ok!!!
wiem wiem pewnie zadna z was mnie nie rozumie!!!

Napewno niejedana rozumie :-) ja najbardziej lubię kameralne imprezki, jednak tym roku marzy mi się SUPER BIBA :-) :-) :-)

Ja też mam ochotę na jakiś bal czy cuś, ale niestety kasy brak, a chcemy jechać w lutym na narty. Pozostaje więc, domowa imprezka w gronie najbliższych.

reklama
ja bym poszła na taką bibę z orkiestrą i tańcami. Marzy mi sietaka potańcówa ze hej. Ale pewnie nigdzie nie pójdziemy bo raczej MAryśki nie zostawimy z nikim

Do góry