reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

reklama
trini - brzmi apetycznie
A ja się ściełam na krótko- dziwnie wyglądam - takie mam krókie włsosy... ale lepiej się czuje bo mi przynajniej juź tak nie leca

Proszę:

zrobiłam sobie zdjecie i powiem ci a+t że jestem masakrycznie zbiedzona... dla porównania:

ale nie mogłam znaleźć żadnego zdjecia twarzy wiec zdjecia ciała: (po porodzie )

teraz:

jeszcze mi tyłek odstaje ale nie jest źle..... sorki za strój ale po domu tak urzęduje

Głuszek, ale zjechałaś!!!!!!!!!!!!!!! Ładnie Ci w tej fryzurce. Może i ja pozbędę się włosów, zanim mi same wypadną :tak: Zachęciłaś mnie :-)

o kur... głuszek faktycznie nasza szkapo zaraz znikniesz...
trini gratuluję...a mi się jakoś nie pali do rozstania z potworami...jak zostawialiśmy gdzieś Ewę,mimo,że miała ponad 2 lata to kazałam mężowi dzwonic do rodziców,zeby wiedziec czy alles gut...jak Kiniusia będzie starsza to może ją też nauczę się zostawiac...ale póki co NIET

ja jestem zadowolona ze schudłam, tylko niezadowolona z wyglądu: szara cera, podkrazone oczy, przezroczysta jestem - taka zabiedzona po prostu

reklama
Głuszek, świetna fryzurka :)))))) pasuje też Ci taki kolorek :)))) a figurka fiufiufiu jesteś mocarna :))))) gratulejszyn !!!!!!!!!!

Do góry