reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

pójdziesz na zakupy, do fryzjera, jejku gdziekolwiek, na ploty do koleżanki. A Rahman chyba nie pracuje w soboty i w niedzielę?

reklama
Tamarunia, pójdziesz gdziekolwiek, nawet na "spacer" po centrum handlowym - jak mi tego brakuje, tak po prostu przejść się po sklepach, nawet niczego nie kupować, połazić po prostu, pooglądać, popatrzeć, bosze.......... :confused:

Ja takie właśnie wychodne na zakupy i solarium będę miała 10 listopada, kiedy to mamy rocznicę ślubu :-) Potem pójdziemy sobie do kina, a wieczorem kąpiel przy świecach... ;-) Już się nie mogę doczekać !!! Mój mąż wziął sobie wolne na ten dzień (tak naprawdę to go zmusiłam ;-) )

Rehman parcuje 7/7 ale spoko juz mi sie nie pali, juz spokojnie mmysle i juz nie jest wszytsko ble. na dobry poczatek pojde do kina:) a nie bylam w kinie.....pomyslmy.....kiedy bylo kingdom of heaven?

Trini super plan!!!

Ola O, mi na zakupy to sie nie spieszy bo my tak naprawde to conajmniej co dwa trzy tyg jezdzimy do takiego centrum handloweg , z Hafsa of course:)

no wlasnie dlatego kino bedzie pierwsza rzecza jak chce zrobic na wychodnym :):)):):):):):):):):):)

terz tylko pozostaje jakos wyskrobac ten czas:)

trini - super plany!
Tamarunia - wyrwij sie troszke - przyda sie to Wam wszystkim na pewno.
Ja marze o jakims wypadzie bez Ali, ale z Tomkiem. Oooo! Wlasnie mnie oswiecilo! W przyszla sobote maja przyjechac moi rodzice na noc. Moze po polozeniu malej wyrwiemy sie gdzies we dwojke!

Trini, ale super macie rocznicowy plan :))))))))) hmmm kąpiel przy świecach, jakie to romantyczne :)))))))) A co zrbicie w tym czasie z dziećmi :)))))???Tamarunia, faktycznie trudna sprawa. Może swoimi sposobami wykombinujesz na początku krótkie wyjścia i niech stopniowo się one przedłużają. W tym czasi Hafsa a w szczególności Twój mąż przyzwyczai się do Twojej nieobecności, może on się boi zostać sam na sam z Hafsą na dłuższy czas i się nie chce przyznać ? wiesz faceci tak mają :)))) są gorsi niż dzieci :))))))

reklama
ewe u nas w lazience to mamy takie poleczki przy wannie i tak sa male halogenki (tylko jeszcze nie działają :-) ) dlatego beda swiece i na pewno bedzie bardzo romantycznie. A jeśli chodzi o dzieci to po prostu będą już spały, a jak pójdziemy do kina to będzie z nimi teściowa. Ma zaproszenie tez na obiadek. Zrobię lasagne :-) Już się nie mogę doczekać :-)
tamarunia ewe ma rację, że może Rehman boi się zostać sam z małą...

Do góry