reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

reklama
Ja byłam wczoraj na squashu :-) Nie byłam tam sama, bo Tomek pojechał razem ze mną i dzieciakami. Jednak tylko ja grałam z jego kolegami :tak: Było bardzo fajnie, chociaż nie wiedziałam, że tyle się trzeba nabiegać i dzisiaj okropnie bolą mnie wszystkie mięśnie:eek:

Fajnie trini!
Ja bylam w sobote na tych urodzinkach u kolezanki - bylo calkiem calkiem. Po 2 h poszlismy do klubu, troszke potancowalam i wrocilam do domciu... Nie pamietam kiedy wczesniej tanczylam ;-) :wściekła/y:

a ja mam teraz wychodzne 3 razy w tygodniu na 2 godizny :) bo jestem modelem w pracy licencjackiej takiej dziewczyny. Robi na mnie zagiegi różnymi preparatami i ultradzwiękami i bada jak to zredukuje tkankę tłuszcozwą i celulit. Strasznie się cieszę bo mam releks w gabinecie kosmetycznym i to za darmo. Będe miała 20 takich zabiegów i jeszcze do tego schudne.... mam nadzieje ze to naprawdę zadziała :-) :-)

Gluszku ale fajnie :):):):):):):)

a ja oglaszma akcje!!jak zrobic zeby miec to WYCHODNE???Hafsi nie je z butelki , nie pije z niekapka, po posilku stalym chce czasem ale niekoniecznie popic z cycka. do tego maz uwaza ze jak matka zostawia dziecko dla swojej przyjenosci to znaczy ze to niedobra matka. no moze przesadzam, ale dzis sie o to m in scielismy wiec niech i ta pozostanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moze jakies porady?krok po kroku. ZROB TO SAM :(:(:(:(:(:(:(:):):):):):)

przede wszytstkim powiedz meżowi że nie ma racji!!! My też pootrzebujemy chwili dla siebie a ponadto dizeckoma dwoje rodziców nie?
Co do zarcia to nie mam pomysłu bo moja je kaszke i juz nie chce cycka więc mam powedzmy - 2 godziny przed kaszką czasu i po kaszce jakies 3 - czyli około 5 godizn OC JEST DLA MNIE WYBAWIENIEM nie ukrywam:-) Także ja ci nie pomoge ale się zastanowię i jak cos wymyślę to ci napisze

Jeśli chodzi o zabiegi to sie bardzo ciesze, wrecz jestem podjarana na maxa

reklama
JUZ POWIEDZIALAM ZE NIE MA RAI I POWUIEDZIALAM ZE MOZE MNIE ZAWIESC DO WARIATKOWA Z POL ROKU JAK NIE ODPOCZNE!MUSZE COS WYMYSLIC, TYLKO WIESZ CO?JA NAJPIERW SAMA MUSZE DOJSC DO TEGO ZE NIE SKRZYWDZE hAFSY JAK JA ZOSTAWIE!!DLA MNIE SAMEJ JEST TO CIEZKO STRAWIC!!!WIEC WIESZ...NO I CO CHCE ROBIC JESLI JUZBEDE MIALA WOLNE?

HAHAHAHAH POJDE DO DENTYSTY, BOSH

Do góry